Η ρωσική αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε έναν άνδρα ως ύποπτο για την δολοφονία της δημοφιλούς μπλόγκερ μόδας, Εεκατερίνα Καραγκλάνοβα.

Το πτώμα της 24χρονης βρέθηκε μέσα σε μια βαλίτσα στο διαμέρισμα που νοίκιαζε η κοπέλα το Σάββατο (27 Ιουλίου), μετά από έρευνες της αστυνομίας και ενώ οι γονείς της δεν μπορούσαν να επικοινωνήσουν μαζί της τηλεφωνικά.

Ένα βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει έναν άντρα να εισέρχεται και στην συνέχεια να εξέρχεται από το διαμέρισμα της blogger.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν ζηλιάρη πρώην σύντροφο της, καθώς η νεαρή κοπέλα ετοιμαζόταν να πάει διακοπές στην Ολλανδία με έναν 52χρονο για να γιορτάσει τα 25α γενέθλια της.

Η αστυνομία δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του δράστη, παρά μόνο ότι είναι γεννηθείς το 1986. Ωστόσο ανακοίνωσε ότι κατά την ανάκριση, ο δράστης παραδέχθηκε ότι σκότωσε την Καραγκλάνοβα και ισχυρίσθηκε ότι την σκότωσε επειδή τον πρόσβαλλε.

Σε βίντεο από την ανάκριση, το οποίο έδωσε στην δημοσιότητα η αστυνομίας, ο δράστης εμφανίζεται να λέει: «Με προσέβαλε αρκετές φορές, μείωσε την σεξουαλική μου αξιοπρέπεια και σχολίασε αρνητικά την οικονομική μου κατάσταση. Δεν μπόρεσα να το αντέξω και την μαχαίρωσα πέντε φορές στον λαιμό και στο στήθος»

Κατά την ανάκριση ο δράστης δήλωσε ότι μετανόησε για την πράξη του και ότι θα συνεργαστεί με την ανάκριση.

Το πτώμα της δημοφιλούς μπλόγκερ βρέθηκε από τον ιδιοκτήτης του διαμερίσματός της στις 27 Ιουλίου. Του τηλεφώνησαν οι γονείς της ανήσυχοι, επειδή είχαν χάσει τα ίχνη της. Στις 30 Ιουλίου συνελήφθη ο ύποπτος ως δράστης της δολοφονίας της.

Η Καραγκλάνοβα,είχε φοιτήσει στην ιατρική σχολή, διαχειρίζονταν ένα μπλογκ στο Instagram με θέμα τα ταξίδια, τη μόδα και το lifestyle, και είχε 80.000 ακολούθους.

Πηγή: Dailymirror, dailymail.co.uk, crimerussia.com