Η εφημερίδα φιλοξενεί αναφορές από δικαστικές πηγές, οι οποίες υπογραμμίζουν ότι η κ. Θάνου προωθούσε ενεργά την ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να γίνονται στοχευμένοι έλεγχοι σε πολιτικούς αντιπάλους για υποτιθέμενη εμπλοκή τους σε σκάνδαλα.

Σε ρεπορτάζ που τιτλοφορείται, «Το πρώτο τεστ Μητσοτάκη ως ηγέτης της Ελλάδας-Ο πρωθυπουργός επιδιώκει να απομακρύνει την επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού που όρισε ο Τσίπρας», η ανταποκρίτρια της εφημερίδας στην Ελλάδα αναφέρεται στις εξελίξεις στη Βουλή και στη γραμμή της κυβέρνησης ότι η κ. Θάνου δεν πληροί τις προϋποθέσεις ανεξαρτησίας, προκειμένου να προϊσταται μιας ανεξάρτητης αρχής.

Το ρεπορτάζ αναφέρεται ακόμα στην άρνηση της κ. Θάνου να παραιτηθεί, ενώ στο ρεπορτάζ ένας κυβερνητικός αξιωματούχος εξηγεί ότι η αναδρομικότητα που «πιάνει» την κ. Θάνου τεκμαίρεται για λόγους δημοσίου συμφέροντος. Τέλος, στο ρεπορτάζ αναφέρονται και οι καταγγελίες στελεχών της Επιτροπής Ανταγωνισμού για εμπλοκή της κ. Θάνου στη δουλειά τους, όπως ανέφεραν σε επιστολή τους προς το υπουργείο Ανάπτυξης, εξηγώντας ότι «η σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ επιτελικών στελεχών και στελεχών που διενεργούν έρευνες υπονομεύεται».