Η σορός της νεαρής Κύπριας, βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης από εργαζόμενους του δήμους οι οποίοι πραγματοποιούσαν εργασίες ρουτίνας.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή της η 26χρονη δεν έχουν προς το παρόν αποσαφηνιστεί και η αστυνομία αντιμετωπίζει το θάνατό της ως ύποπτο.

«Μια κατά τα άλλα υγιή νεαρή γυναίκα πέθανε ξαφνικά στο Πάρκο Kalinga», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας. «Φαίνεται ότι έγιναν προσπάθειες να κρυφτεί η σορός της στους θάμνους και κάποια από τα ρούχα της έλειπαν», σημείωσε.

Η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με το sigmalive που επικαλείται αυστραλιανά ΜΜΕ, είχε διπλή υπηκοότητα καθώς είχε γεννηθεί στην Κύπρο από Κύπρια μητέρα και Αυστραλό μπαμπά. Τα αυστραλιανά δημοσιεύματα αναφέρουν πως η μητέρα της πέθανε από καρκίνο πριν από μερικά χρόνια και τα αδέλφια της ζουν τώρα στην Κύπρο.

Αλλά η ίδια «είχε κάνει το Brisbane σπίτι της», είπε ο Tim Trezise. Είχε πάει γυμνάσιο στην πρωτεύουσα Queensland και είχε ζήσει εκεί για κάποιο χρονικό διάστημα. Οι φίλοι της την περιγράφουν σαν μια «δημοφιλή νεαρή κοπέλα από μια καλή οικογένεια» που ήταν επίσης «ταλαντούχα και παθιασμένη καλλιτέχνης».

Ανεξήγητοι μώλωπες και αιμορραγία

Η άτυχη νεαρή βρέθηκε με «αριθμό από  ανεξήγητους μώλωπες και αιμορραγία στο σώμα της». «Η αιτία αυτών δεν έχει ακόμη καθοριστεί», δήλωσε ο  Trezise προσθέτοντας «δεν ήταν εντελώς ντυμένη... μερικά από τα ρούχα της είχαν αφαιρεθεί».

Η αστυνομία προσπαθεί να διαπιστώσει για ποιο λόγο η Ιόλη βρισκόταν στο πάρκο και ερευνά αν λείπουν κάποια από τα προσωπικά της αντικείμενα.

«Εξακολουθεί να είναι ένα μυστήριο τι συνέβη και όλα τα σενάρια είναι πιθανά», επεσήμανε ο Trezise.

Πηγή: www.sigmalive.com