Η Μαρία (το επίθετό της δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα) φέρεται να έκοψε το πέος του άντρα της, να το πέταξε στα σκυλιά και έπειτα να τον αποκεφάλισε. Η γυναίκα δήλωσε στους αστυνομικούς ότι ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας για πολλά χρόνια και δεν είχε άλλον τρόπο να γλιτώσει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, η 48χρονη γυναίκα επιτέθηκε στον σύζυγό της όταν έπεσε για ύπνο μετά από νυχτερινή βάρδια στις 23 Αυγούστου.

Τον στραγγάλισε, έπειτα του έκοψε το κεφάλι με τσεκούρι και συνέχισε κόβοντας τα γεννητικά του όργανα με κουζινομάχαιρο.

Αφού επιχείρησε, χωρίς επιτυχία, να τεμαχίσει το πτώμα του άντρα της, η Μαρία πήγε σε ένα γειτονικό σπίτι και είπε ότι σκότωσε τον σύζυγό της.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η Μαρία ομολόγησε τη δολοφονία και είπε όλες τις -ανατριχιαστικές- λεπτομέρειες στους αστυνομικούς.

«Η γυναίκα μας είπε ότι υφίστατο συστηματική φυσική και συναισθηματική κακοποίηση και έτσι έβαλε τέλος στη δυστυχία της. Σύμφωνα με γείτονες, όντως ο άντρας της τη χτυπούσε ενώ τον είχαν δει να την κυνηγάει με τσεκούρι».

Πηγή: ladbible.com