Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία του Κουίνσλαντ ο 34χρονος ανακρίνεται ως ύποπτος για την δολοφονία της νεαρής κοπέλας.  Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί ακόμα είναι αν ο άνδρας που ανακρίνεται είναι το ίδιο άτομο με την φωτογραφία και το βίντεο που είχαν δώσει στην δημοσιότητα το περασμένο Σάββατο.

H 26χρονη Ιόλη Χατζηλύρα ζούσε στο Μπρισμπέιν με τον πατέρα της τα τελευταία χρόνια και εντοπίστηκε νεκρή σε πάρκο της περιοχής.

H αστυνομία δημοσίευσε το πρωί της Κυριακής βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας άνδρας ο οποίος θεωρείται, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πως έχει πληροφορίες για την υπόθεση. 

Πρόκειται για τον Bradley Edwards, που έχει ύψος 1.90, μαύρα κοντά μαλλιά και καφέ μάτια. Οι τοπικές Αρχές δημοσίευσαν τη φωτογραφία του:

«Η αστυνομία αντιμετωπίζει αυτό τον θάνατο ως ύποπτο και ως πιθανή δολοφονία. Δεν γνωρίζουμε πως η Ιόλη ήρθε στο πάρκο, με ποιον ήταν και πως πήγε εκεί», δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας του Κουίνσλαντ, Τιμ Τρεσάιζ.

Η αστυνομία θεωρεί πως η Ιόλη δολοφονήθηκε καθώς βρέθηκε με σκισμένα ρούχα ενώ αιμορραγούσε και είχε μελανιές στο σώμα της.

«Είναι μία καλή οικογένεια. Προφανώς έχουν πληγωθεί πολύ από αυτόν το θάνατο και η αστυνομία κάνει ότι μπορεί για να τους ανακουφίσει», ανέφερε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας.