Ο Ντέιβιντ  Λιβιγκανέι εργαζόταν σε αρτοποιείο της Νέας Υόρκης σαν ντελιβεράς. Κατηγορείται λοιπόν ότι τους τελευταίους μήνες έκλεψε από τις αποθήκες της εταιρείας στο Λογνκ Άιλαντ, τούρτες αξίας...82.000 ευρώ!

Τα γλυκά της Lady M Confections έχουν αποθεωθεί ουκ ολίγες φορές όχι μόνο από διασημότητες όπως η Μάρθα Στιούαρτ και την Όπρα αλλά και από τους New York Times. Ειδικά το γλυκό-σήμα κατατεθέν τους- μία τούρτα από πολλές λεπτές κρέπες, που πωλείτο για 80 ευρώ το κιλό, χαρακτηρίστηκε από τους NYT ως «τουλάχιστον το δεύτερο καλύτερο κέικ στην πόλη».

Σύμφωνα με μήνυση που κατέθεσε η εταιρεία, υπήρχε μία μαύρη αγορά για το γλυκό με την υπογραφή της, στην οποία προφανώς ενεπλάκη ο Λιβιγκανέι.

Ο Λιβιγκανέι, ο οποίος δήλωσε ένοχος στην κατηγορία κλοπής σύμφωνα με τη New York Post, καταγράφηκε από κάμερα παρακολούθησης να περπατά στον χώρο όπου υπήρχαν οι καταψύκτες στην αποθήκη πολλές φορές και να στοιβάζει τούρτες μέσα στην τσάντα του. Η εταιρεία δήλωσε ότι δεν είχε συνειδητοποιήσει ότι έλειπαν τούρτες μέχρι που έμαθαν ότι πωλούνται σε άλλες τιμές σε καταστήματα λιανικής.

Πηγή: Guardian