Ο μαθητής φοιτά στο 9ο Δημοτικό Σχολείο και σύμφωνα με πληροφορίες του sigmalive, κατήγγειλε ότι δέχτηκε επίθεση από τον δάσκαλο του μετά από διαπληκτισμό που είχαν μέσα στην τάξη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο μαθητής βρισκόταν στην τάξη και μετά από διαπληκτισμό που είχε με τον δάσκαλο, τον μετέφερε σε γραφείο και τον έσπρωξε με δύναμη στον τοίχο, με αποτέλεσμα το παιδί να χτυπήσει στο κεφάλι.

Μετά από εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού επιβεβαιώθηκε ο τραυματισμός του μαθητή ενώ πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα του sigmalive, o δάσκαλος φέρεται να απείλησε τον μαθητή ότι εάν προχωρούσε σε καταγγελία, θα τον έβρισκε θα του έκανε χειρότερα. 

Nωρίς το μεσημέρι της Τέταρτης εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης κατά του εκπαιδευτικού για το αδίκημα της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, για διευκόλυνση των ανακρίσεων. 

«Δεν θέλει να πάει σχολείο, φοβάται»

Ότι ο 9χρονος φοβάται και δεν θέλει να πάει πίσω στο σχολείο δήλωσε ο παππούς του μικρού μαθητή.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παππούς του παιδιού, όταν τον ρώτησε τι είχε όταν επέστρεψε από το σχολείο, του απάντησε ότι τον χτύπησε ένας δάσκαλος πάνω σε τοίχο και έτσι το μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Στο νοσοκομείο, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο παππούς, του ανέφεραν ότι δεν έχει κάτι σοβαρό ο 9χρονος, αλλά φαινόταν ότι υπήρχε χτύπημα στο κεφάλι.