Η 46χρονη γυναίκα είχε υποβληθεί σε χειρουργείο για να διορθώσει κάποιο πρόβλημα στην ακοή της και περίπου δύο εβδομάδες αργότερα αισθανόταν ναυτία και έκανε εμετούς.

Έτσι, πήγε στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί διέγνωσαν αφυδάτωση, της έδωσαν χάπια για τη ναυτία και της είπαν να πίνει πολύ νερό. Όμως, μόλις δύο ημέρες μετά, η γυναίκα έπαθε ανακοπή και πέθανε.

Η Σπαρκ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και πάλι, υπεβλήθη σε νέο χειρουργείο αλλά δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία της πνοή.

Η οικογένειά της, όπως αναφέρει η Daily Mail, ισχυρίζεται ότι οι γιατροί ευθύνονται για τον θάνατο της Σπαρκ, καθώς απέτυχαν να διαγνώσουν τα συμπτώματά της ασθένειάς της.

«Είμαι τόσο θυμωμένη. Αν απλά της είχαν πει να κάνει μια αξονική, θα είχαν διαπιστώσει το πρόβλημα και δεν θα την είχαν στείλει στο σπίτι» λέει η κόρη της.

«Άρχισε να πονάει μετά το χειρουργείο στο οποίο είχε υποβληθεί και στην αρχή νόμιζε ότι μπορεί να την ενοχλούσαν τα ράμματα» περιγράφει μία από τις κόρες της. «Μετά όμως είχε ζαλάδες και εμετούς και έτσι πήγε στο νοσοκομείο. Πριν της δώσουν εξιτήριο πήγε να σηκωθεί και σχεδόν κατέρρευσε αλλά οι γιατροί είπαν ότι ήταν μια χαρά και απλά χρειαζόταν νερό και ξεκούραση», προσθέτει.

Την επόμενη ημέρα, η 46χρονη μητέρα κατέρρευσε στο σπίτι της. Υπεβλήθη σε νέο χειρουργείο και λίγο αργότερα άφησε την τελευταία της πνοή.

Πηγή: Daily Mail