Όλα ξεκίνησαν όταν η Κέιτ Λέβερετ, όπως δήλωσε στη Daily Star, ξύπνησε ένα πρωί και ένιωθε ένα δυνατό πόνο στον γοφό της. Διαπίστωσε ότι κάτι την είχε τσιμπήσει και ο σύζυγός της έλεγξε το σημείο. Της είπε ότι απλώς ήταν λίγο κόκκινο και δεν υπήρχε λόγος ανησυχίας. Ωστόσο, το ίδιο βράδυ ένιωθε άρρωστη και πήγε στα επείγοντα, όπου έλαβε και την ανάλογη θεραπεία.

Ο σύζυγος της Κέιτ έλεγξε εξονυχιστικά το σπίτι τους και βρήκε μία φωλιά από αράχνες, που θύμιζαν την δηλητηριώδη αράχνη μαύρη χήρα, καθώς και 20 αράχνες σε κάθε παράθυρο του σπιτιού.

«Στην πόρτα μας υπήρχε μια ολόκληρη φωλιά με μωρά αραχνών, σε διάφορα σημεία 30 αράχνες μεσαίου μεγέθους και μερικές μεγάλες κοντά στο παράθυρό μας και το παράθυρο του γιου μου» είπε στη Daily Star.

Η οικογένεια ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που γεμίζει με τσιμπήματα από αράχνες. Πέρσι, σύμφωνα με την Κέιτ, ο γιος της είχε δαγκωθεί από τις αράχνες, όμως η ίδια δεν το είχε καταλάβει γιατί ο μικρός είχε ανεμοβλογιά εκείνη την περίοδο. Πληγές ωστόσο εμφανίστηκαν και στο σώμα της κόρης της και σκέφτηκε ότι κόλλησε και εκείνη ανεμοβλογιά.

Όμως όταν τα σημάδια έγιναν πολύ κόκκινα την πήγε στον γιατρό.

Η Κέιτ τόνισε: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι πρέπει να είναι λίγο πιο ευαισθητοποιημένοι, έχουμε δηλητηριώδεις αράχνες σε αυτή τη χώρα που σας δαγκώνουν».

Πηγή: TheSun