Το ζευγάρι θα παντρευόταν στην Κω και ο γάμος είχε σχεδιαστεί εδώ και χρόνια. Όμως, οι ίδιοι καθώς και περίπου 50 καλεσμένοι τους είχαν κλείσει τα εισιτήρια τους μέσω της Thomas Cook.

Ο Λέιτον και Νάταλι, που είναι μαζί εδώ και επτά χρόνια, αρραβωνιάστηκαν πριν από πέντε χρόνια και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. Χρειάστηκαν μήνες για να βρουν το τέλειο μέρος που τους εξυπηρετεί όλους.

Σήμερα το πρωί όμως, τα όνειρά τους καταποντίστηκαν, όταν ενημερώθηκαν για την πτώχευση της εταιρείας. «Δύο χρόνια προγραμματισμού και πολλά χρήματα πήγαν χαμένα", δήλωσε ο Ρος.

Μάλιστα, μερικά από τα μέλη της οικογένειάς τους, συμπεριλαμβανομένου του πατέρα του Λέιτον και το ένα από τα παιδιά του ζευγαριού βρίσκονται ήδη στην Κω.

Το ζευγάρι θα καταφέρει να έρθει στην Ελλάδα και να τελέσει κανονικά τον γάμο του, όμως υπολογίζουν ότι μόλις 15 από τους 50 καλεσμένους τους θα μπορέσουν να παραβρεθούν στην τελετή.

Να σημειωθεί ότι η Νάταλι και ο Λέιτον κατέβαλαν περισσότερα από 4.500 ευρώ για να βρουν αεροπορικά εισιτήρια την τελευταία στιγμή.

Πηγή: The Guardian