Η Ελισαβέτα μαχαίρωσε την αδερφή της Στεφανία, την έβγαλε τα μάτια και της έκοψε τα αυτιά σε μία υπόθεση που συγκλονίζει την Αγία Πετρούπολη. Η Ελισαβέτα συνελήφθη για τη φρικτή δολοφονία το 2016, αλλά ζήτησε ψυχιατρική θεραπεία και τώρα θεωρείται ότι είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τη δίκη η οποία πρόκειται να ξεκινήσει σύντομα.

Η ίδια αρνείται τις κατηγορίες που της αποδίδονται και σύμφωνα με αναφορές που επικαλείται η Daily Mail, κατηγορεί τον «εραστή» της αδερφής της, Αλεξέι Φατέεβ, στο διαμέρισμα του οποίου βρέθηκε νεκρή η Στεφανία. Ωστόσο, η εισαγγελία υποστηρίζει ότι ο 44χρονος σήμερα άνδρας είναι μάρτυρας και όχι ύποπτος.

Όταν σκότωσε τη 17χρονη αδερφή της, η Ελισαβέτα ήταν 19 χρονών. Ο Φατέεβ είχε μιλήσει στη ρωσική τηλεόραση και είχε αρνηθεί οποιαδήποτε συμμετοχή του στον θάνατο της Στεφανία. Ο ίδιος είπε ότι βρήκε το κατακρεουργημένο σώμα της Στεφανία όταν επέστρεψε από ένα μαγαζί, όπου είχε πάει να αγοράσει κρασί και κράτησε την Ελισαβέτα για να μην το σκάσει, ώσπου να φτάσει η αστυνομία.

Στα δικαστικά έγγραφα αναφέρεται ότι η Ελισαβέτα «ενήργησε με πρωτοφανή αγριότητα, της έβγαλε τα μάτια και την ανάγκασε να υπομένει αβάσταχτους πόνους από τη ζήλια της. Της κατάφερε 189 μαχαιριές, στο κεφάλι, τον λαιμό, τον κορμό, τα χέρια και τα πόδια και της έκοψε τα αυτιά».

Σε συνέντευξή της η μητέρα των κοριτσιών, Οξάνα Ντουμπρόβινα είπε ότι η Ελισαβέτα τώρα ανέκτησε τη μνήμη της για όσα έγιναν και ισχυρίζεται ότι ο Φατέεβ ενήργησε σαν «δαίμονας». Υποστηρίζει ότι η Στεφανία και ο Φατέεβ ήταν εραστές και ότι εκείνος ζήλεψε επειδή η 17χρονη είχε κάνει μία γυμνή φωτογράφιση.

Πηγή: Daily Mail