Η 18χρονη ζει στη Μελβούρνη, έχει πάνω από 100.000 followers στο Instagram και πάνω από 3.000 συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube.

Κατάφερε ενώ πήγαινε ακόμα σχολείο να κλείσει συμφωνίες με εταιρείες που την πλήρωνουν πάνω από 270 ευρώ για κάθε ποστ!

Η ίδια λέει ότι καταφέρνει να ισορροπήσει τη ζωή της σαν μαθήτρια και την καριέρα της σαν influencer δουλεύοντας στα διαλείμματα μεταξύ των μαθημάτων. «Προσπαθώ να τελειώνω όσο είμαι στο σχολείο, τις εργασίες μου, έτσι ώστε μετά να έχω χρόνο να ασκούμαι, να απαντώ σε email, να ποστάρω στα social media και να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου» λέει η Τία. Τα Σαββατοκύριακα περνάει χρόνο με τους φίλους της και τρώει ελληνικό φαγητό!

Ωστόσο δεν ήταν πάντα εύκολο, λέει η ίδια, να είναι μαθήτρια και Influencer καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για τα βίντεο και τις φωτογραφίες που ανέβαζε.

Ξεκίνησε να ποστάρει φωτογραφίες στο Instagram όταν ήταν 14 ετών, όταν έκανε ένα ταξίδι στην Ευρώπη. Μετά ξεκίνησε να ανεβάζει φωτογραφίες και βίντεο από την ημέρα της, όπως για παράδειγμα από τη γυμναστική που έκανε και τις στολές της ως μαζορέτα και έτσι άρχισαν να αυξάνονται οι followers της.

Στην μέχρι τώρα 4ετη καριέρα της ως influencer, η Τία έχει υπογράψει συμφωνίας με αρκετές εταιρείες αθλητικών ειδών. Αυτό που την ξεχωρίζει από άλλους influencers της ηλικίας της είναι ότι έχει επιλέξει να συνεργάζεται μόνο με εταιρείες «στις οποίες πιστεύει και ταιριάζουν με τη νοοτροπία και τις συνήθειές της».

Πηγή: Mirror