Ο Ασίφ Αλί έδειρε τους τέσσερις άνδρες που εισέβαλαν στο σπίτι του, την ώρα που η γυναίκα του, Σάρλοτ, κοιμόταν στο δωμάτιό της.

Πρώτος μπαίνει ένας ληστής που φορά ένα τζάκετ και κουκούλα. Ο 35χρονος κτηματομεσίτης, χωρίς να διστάσει, όπως φαίνεται και στο βίντεο, τον χτυπάει με γροθιές και ξαφνικά ένας δεύτερος ληστής μπαίνει στο σπίτι από την ανοιχτή πόρτα. Ο Ασίφ Αλί τα βάζει και με τους δύο, με τη βοήθεια και του σκύλου του.

Λες και ήταν πρωταγωνιστής σε ταινία δράσης, ένας τρίτος ληστής εμφανίζεται αλλά πλέον ο Αλί δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει τρεις άνδρες ταυτόχρονα. Προσπαθεί να κλείσει την πόρτα αλλά ο ένας από τους δράστες την κρατάει ανοιχτή και έτσι τρέχει στην κουζίνα και αρπάζει δύο μαχαίρια.    

Την ίδια ώρα, οι ληστές, όπως φαίνεται στο βίντεο, έχουν βγει στον κήπο του σπιτιού και ένας από αυτούς πετάει μια μεγάλη πέτρα στην πόρτα. Αυτό δεν είναι ικανό να σταματήσει τον Ασίφ Αλί, ο οποίος βγαίνει έξω για να τους κυνηγήσει.

Την ίδια στιγμή, η σύζυγός του, Σάρλοτ, που κοιμόταν στο δωμάτιό της, τηλεφώνησε στην αστυνομία έτρεξε να βοηθήσει το σύζυγό της. Τη στιγμή εκείνη ένα τέταρτο μέλος της συμμορίας έτρεξε στον κήπο μιλώντας στο τηλέφωνο.

Ο 35χρονος είπε ότι έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο από τις κάμερες του σπιτιού για να συλληφθούν οι εισβολείς και προσφέρει 5.000 δολάρια για κάθε χρήσιμη πληροφορία.

Πηγή: Daily Mail