Η μητέρα περιγράφει ότι όταν ο γιος της άργησε να γυρίσει από το σχολείο την περασμένη εβδομάδα, άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Όταν τελικά γύρισε σπίτι, τον ρώτησε τι είχε συμβεί και το αγοράκι της είπε ότι 4 αγόρια τον έσπρωξαν μέσα σε μία αίθουσα του σχολείου, τον έγδυσαν και τον βίασαν.

Η μητέρα του μικρού αγοριού πιστεύει ότι τα αγόρια που βίασαν τον γιο της ίσως είναι και τα ίδια θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Όπως δηλώνει, πήγε στο σχολείο να αναφέρει το περιστατικό αλλά της είπαν ότι είναι ζήτημα της αστυνομίας και τον κοινωνικών υπηρεσιών. Μετά πήγε στο αστυνομικό τμήμα, όπου αρνήθηκαν να ανοίξουν την υπόθεση γιατί δεν έχουν εγκαταστάσεις για μικρά παιδιά. Έπειτα η μητέρα πήρε τον 6χρονο στην τοπική κλινική και παρά το γεγονός ότι οι γιατροί δεν βρήκαν σοβαρά τραύματα, εκείνη είναι πολύ ανήσυχη για την υγεία του γιου της.

«Και τα αγόρια και ο γιος μου χρειάζονται βοήθεια. Είμαι απογοητευμένη που το σχολείο δεν έδωσε βαρύτητα στο θέμα» λέει απογοητευμένη η μητέρα του 6χρονου αγοριού.

Πηγή: sowetanlive.co.za