Μία γυναίκα κατάφερε να περάσει τους ελέγχους του αεροδρομίου και να ανέβει σε πτήση της Delta Air Lines από το Ορλάντο για την Ατλάντα, χωρίς ταυτότητα ή κάρτα επιβίβασης.

Ανακοίνωση από το Αστυνομικό Τμήμα του Ορλάντο αναφέρει ότι οι αστυνομικοί δέχθηκαν κλήση για ένα ύποπτο άτομο το πρωί του Σαββάτου στο αεροδρόμιο.

Όταν έφτασαν εκεί, η επιβάτης κατέβηκε από το αεροπλάνο με τη συνοδεία των αστυνομικών, καθώς δεν είχε κανένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητά της.

Οι αξιωματικοί ζήτησαν από την επιβάτη την ταυτότητα και την κάρτα επιβίβασής της και εκείνη τους είπε ότι είχε πετάξει το εισιτήριό της και πως δεν είχε ταυτότητα.

Η Υπηρεσία Ασφαλείας Μεταφορών δήλωσε στο CNN ότι η επιβάτης πέρασε από έλεγχο πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο.

«Συνεργαζόμαστε με την επιβολή του νόμου για να διερευνήσουμε το συμβάν στο αεροπλάνο και δεν θα παράσχουμε πρόσθετες πληροφορίες αυτή τη στιγμή» ανέφερε η δήλωση της TSA.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και το FBI, το οποίο παρακολουθεί την εξέλιξη του συμβάντος.

Η αεροπορική εταιρεία απολογήθηκε στους επιβάτες της πτήσης για την καθυστέρηση και σε ανακοίνωσή της αναφέρει ότι συνεργάζεται με τις τοπικές Αρχές για τη διαλεύκανση της υπόθεσης, τονίζοντας ότι «η ασφάλεια και η προστασία είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα».

Πηγή: CNN