Ένα ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης στη βρετανική τηλεόραση αποκαλύπτει τα αντικείμενα αυτά που οι ερευνητές ανακάλυψαν στο ναυάγιο, χιλιάδες μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας.

Σε ποιον όμως ανήκουν αυτά τα αντικείμενα;

Ένα ημίψηλο καπέλο κατασκευασμένο από μετάξι σε μαγαζί πολυτελείας του Λονδίνου, φαίνεται ότι μάλλον ανήκε σε επιβάτη της πρώτης θέσης.

Βρέθηκαν επίσης μία φωτογραφία και ένα ερωτικό γράμμα στη βαλίτσα του Χάουαρντ Άιρβιν, ταπετσιέρη.

Ένα καπέλο μαγειρικής ανήκε σε έναν από τους πολλούς νεαρούς που σέρβιραν τους επιβάτες της τρίτης θέσης και οι ειδικοί ανακάλυψαν ότι έφερε την επιγραφή «Hine», που παραπέμπει στον William Hine του Λονδίνου, που καθημερινά έφτιαχνε ψωμί και γλυκά για τους επιβάτες του Τιτανικού.

Ένα παπούτσι με φιόγκο, σχεδιασμένο για άνδρες που ανήκε στον 17χρονο Έντγκαρ Σάμιουελ Άντριου, ο οποίος είχε κλείσει εισιτήριο για να ταξιδέψει με το πλοίο Oceanic αλλά μία απεργία κατέστησε άκυρο το εισιτήριο του και τελικά ταξίδεψε με τον Τιτανικό.

Βρέθηκαν επίσης ταξιδιωτικά έγγραφα ενός ζευγαριού, των George Rosenshine και Gertrude Maybell, οι οποίοι ταξίδευαν σε όλο τον κόσμο ως «ζεύγος Θορν» αλά δεν ήταν παντρεμένοι!

Και τέλος βρέθηκε μία εξαιρετικά καλοδιατηρημένη τσάντα κροκό σε βάθος 3.800 μέτρων και το ντοκιμαντέρ αποκαλύπτει αν η Βρετανή ιδιοκτήτριά του, επέζησε ή χάθηκε στο ναυάγιο.

Πηγή: Mirror