Η 28χρονη πρώην χορεύτρια pole dancing, κατηγορείται ότι έβαλε να σκοτώσουν τον Βρετανό σύζυγό της για να κληρονομήσει 1,5 εκατ. Δολάρια Από την περιουσία του.

Η Ζιουζίνα, σύμφωνα με την καταγγελία της οικογένειας, βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία του 47χρονου επιχειρηματία. Η μητέρα και ο αδερφός του Πρινγκ, σύμφωνα με έγγραφα του δικαστηρίου που επικαλείται η Mirror ισχυρίζονται ότι «η Ζιουζίνα ήταν συνεργός στη δολοφονία του και την έφερε σε πέρας με τη βοήθεια ενός ή περισσοτέρων ανθρώπων, η ταυτότητα των οποίων είναι επί του παρόντος άγνωστη».

Η οικογένεια κατηγορεί επίσης την πρώην χορεύτρια ότι παντρεύτηκε τον Μπάρι για τα λεφτά του και «τον σκότωσε για να απαλλαγεί από εκείνον και να έχει οικονομικό όφελος καθώς ήταν πιθανό ο γάμος τους να τελειώσει σύντομα».

Η Ζιουζίνα από την πλευρά της, αρνείται τις κατηγορίες λέγοντας ότι η οικογένεια του συζύγου της δε γνώριζε λεπτομέρειες της σχέσης του ζευγαριού και απορρίπτει τον ισχυρισμό ότι ο γάμος τους ήταν σε κρίση, λέγοντας ότι σχεδίαζαν ταξίδι στο Κολοράντο.

Αρχικά ο θάνατος του Βρετανού επιχειρηματία θεωρήθηκε συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος αλλά σε μεταγενέστερη έρευνα υπήρξε μαρτυρία που αποκάλυψε ότι το αυτοκίνητο που τον χτύπησε, έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα και δεν είχε αναμμένα φώτα.

Πηγή: Daily Mail