Αν και εις βάρος του 25χρονου Άαρον Τσίτζι, υπήρχαν δύο δικαστικές αποφάσεις που του απαγόρευαν να πλησιάσει το σπίτι της Έιμι, αυτός κρύφτηκε στη σοφίτα της.

Μιλώντας αποκλειστικά στο Fabulous Digital, η Έιμι είπε: «Ένιωσα αηδία όταν ανακάλυψα ότι ο Άαρον ζούσε στο σπίτι μου και εγώ δεν το ήξερα. Φοβάμαι ότι δεν θα σταματήσει μέχρι να μου κάνει κακό. Έχω μετακομίσει 10 φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο και πάντα με βρίσκει».

Η Έιμι και ο Άαρον γνωρίστηκαν πριν από τρία χρόνια, όταν εκείνη ήταν άγνωστη και ζούσε στους δρόμους. «Έπιασα πάτο, άρχισα να πίνω και να κάνω ναρκωτικά, ήθελα κάποιον να με σώσει από τον εαυτό μου» περιγράφει η 20χρονη κοπέλα.

Ο Άαρον όντως την πήρε μαζί του, σε ένα καμπ, όπου μοιραζόταν μια σκηνή με άλλους φίλους του και η Έιμι αισθάνθηκε ότι κάποιος την πρόσεχε και «ένιωθε σαν πριγκίπισσα».

Η Έιμι αμέσως άρχισε να επικοινωνεί με φιλανθρωπικές οργανώσεις και άρχισε να βάζει κάποια λεφτά στην άκρη για να βρει ένα σπίτι να μείνουν αλλά ο Τζίτζι της ζητούσε να χαλάει τα λεφτά της για να παίρνουν ναρκωτικά. Η Έιμι κατάφερε γρήγορα να νοικιάσει ένα διαμέρισμα αλλά τότε τα πράγματα έγιναν χειρότερα για εκείνη.

«Μια φορά με κρέμασε από ένα ντουλάπι και δεν μπορούσα να αναπνεύσω, έριχνε μπουνιές στους τοίχους και με χτυπούσε συστηματικά κι εγώ όλο τον κάλυπτα» λέει η Έιμι.

Ακόμα κι αφού βγήκε από τη φυλακή, η Έιμι τον δέχτηκε πίσω και τότε έμεινε έγκυος. «Όταν έμαθα ότι περίμενα παιδί άλλαξε όλη μου η συμπεριφορά. Δεν μπορούσα να επιτρέψω να με βλάπτει αυτός ο άνθρωπος, έπρεπε να προστατεύσω το μωρό μου» εξηγεί.

Τελικά ο Τσίτζι έφυγε από το σπίτι της αλλά όχι για πολύ. Συνέχισε να την κακοποιεί και ξαναπήγε φυλακή. Όταν αποφυλακίστηκε μπήκε στο σπίτι της από το μπαλκόνι της. «Ξύπνησα και τον είδα να κάθεται στο κρεβάτι μου και έφυγε μόνο όταν η μαμά μου και η γιαγιά μου κανόνισαν να φύγουμε για τριήμερο» περιγράφει. 

Εκείνη την περίοδο η Έιμι ήταν ήδη πέντε μηνών έγκυος με κάποιον άλλο άνδρα. Όταν επέστρεψε στο σπίτι της από το τριήμερο, άρχισε να παρατηρεί ότι γίνονταν περίεργα πράγματα. Έλειπαν κουβέρτες και μαξιλάρια και έβρισκε βρώμικα πιάτα που δεν είχε χρησιμοποιήσει η ίδια. Έξι μέρες μετά κατάλαβε ότι ο Τσίτζι ήταν πίσω από αυτό και έτσι έστησε ένα κόλπο για να τον πιάσει και έτσι έγινε. Η Έιμι έβαλε τον φωνές και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια και συνελήφθη και πάλι.

Πηγή: The Sun