Η Κλερ Στόρτον, η οποία είναι επτά μηνών έγκυος, πήγαινε επίσκεψη σε μία φίλη της μαζί με την κόρη της το απόγευμα της Δευτέρας και αποφάσισε να πάρει το λεωφορείο, μία απόφαση που την άφησε να κλαίει από απογοήτευση στην άκρη του δρόμου.

Η 34χρονη ήθελε να ανέβει στο λεωφορείο για μία μικρή απόσταση (δύο στάσεις) όμως ο οδηγός την κατέβασε γιατί δεν είχε ψιλά για να της δώσει ρέστα.

«Έδωσα πέντε λίρες στον οδηγό και μου είπε ότι θα δυσκολευτεί γιατί δεν είχε ρέστα. Με ρώτησε αν είχα ψιλά και του είπε ότι είχα μόνο αυτά. Του ζήτησα να με αφήσει να πάω στον προορισμό μου καθώς είμαι επτά μηνών έγκυος και είχα και ένα παιδί μαζί μου, όμως εκείνος είπε κατηγορηματικά όχι» δήλωσε η Κλερ.

«Ξέσπασα σε κλάματα, το ίδιο και το παιδί μου. Σταθήκαμε στην άκρη του δρόμου και οι δύο και κλαίγαμε. Χρησιμοποιώ κάθε μέρα αυτό το λεωφορείο. Συγγνώμη αλλά αν κάποιος έχει ανάγκη και είναι μόνο δύο στάσεις, τότε τον βοηθάς. Πληρώνω κάθε μέρα εισιτήριο και δεν περιμένω αυτή την ανταπόκριση από το σύστημα» πρόσθεσε η 34χρονη.

Ο επικεφαλής της εταιρείας εξέφρασε την λύπη του για το περιστατικό.

Πηγή: Mirror