Όλα ξεκίνησαν όταν γαμπρός και πεθερός διαμαρτυρήθηκαν για τα ζώα οικογένειας που μπαίνουν στο χωράφι τους και καταστρέφουν τις καλλιέργειες. Αποτέλεσμα ήταν να ξεσπάσει άγριος καβγάς και να καταλήξουν πέντε άτομα στο νοσοκομείο, σύμφωνα με το sigmalive.com.

Ο 28χρονος από την Αλβανία μαζί με τον 71χρονο Ελληνοκύπριο πεθερό του, κατήγγειλαν στο αστυνομικό τμήμα ότι δέχτηκαν επίθεση επειδή διαμαρτυρήθηκαν για τα ζώα οικογένειας που εισέρχονται στο χωράφι τους και καταστρέφουν την καλλιέργειά τους.

Όπως υποστήριξαν, ο 56χρονος, η 51χρονη σύζυγός του και ο 26χρονος γιος τους, όλοι Ελληνοκύπριοι, επιτέθηκαν στους ίδιους μετά τις διαμαρτυρίες τους για τα ζώα που εισέρχονται στο χωράφι.

Από την πλευρά της η τριμελής οικογένεια υποστήριξε ενώπιον των αστυνομικών πως δέχτηκαν επίθεση από τον 28χρονο και τον πεθερό του.

Και οι πέντε κατέληξαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Ο 81χρονος νοσηλεύτηκε στην παθολογική κλινική με τραύματα από μαχαίρι και ο 28χρονος στην ορθοπεδική με τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του. Ο 26χρονος γιος της οικογένειας νοσηλεύτηκε στο παθολογικό με μώλωπες στο πρόσωπο ενώ οι γονείς πήραν εξιτήριο αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες.