Η ίδια, που πια έχει εκατομμύρια followers στο κανάλι της, αποκάλυψε ότι πριν από πέντε χρόνια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, καθώς ήταν θύμα bullying.

Για να νικήσει τη μοναξιά της άρχισε να ανεβάζει βίντεο στο YouTube και, όπως είπε, είδε μεγάλη βελτίωση στην πνευματική και ψυχική της υγεία.

Μιλώντας στη βρετανική Mirror, η Έμιλι είπε: «μου αρέσει να είμαι μπροστά στην κάμερα, θα είμαι στο YouTube για την υπόλοιπη ζωή μου».

Τώρα, η 22χρονη περπατάει σε κόκκινα χαλιά διαφόρων εκδηλώσεων, απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές και πριν από τρία χρόνια έγινε ambassador της L' Oreal, φτάνοντας τους 1 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube.

«Στο σχολείο τα παιδιά ήταν πονηρά και άγρια και επειδή εγώ δεν ήθελα να εμπλακώ σε ίντριγκες, με απομόνωσαν» λέει η Έμιλι. Συνέχισε να μελετάει στο σπίτι και της πήρε έξι μήνες γυρισμάτων για να βρει το κουράγιο να ανεβάσει το πρώτο βίντεο στο YouTube. 

Τον Ιανουάριο του 2015, το vlogging έγινε κανονική δουλειά για εκείνη και οι γονείς της της είπαν ότι θα την βοηθούσαν με το νοίκι του σπιτιού της για ένα 6μηνο και μετά θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνη της. Έβγαλε τα πρώτα της λεφτά (60 λίρες) από μία διαφήμιση και ξετρελάθηκε που μπορούσε να βγάζει λεφτά κάνοντας κάτι που υπεραγαπούσε.

Πια, το εισόδημα της προέρχεται από χορηγούμενα ποστ και διαφημίσεις στο κανάλι της ενώ πρόσφατα απέρριψε μια προσφορά για 7.500 ευρώ για να συμπεριλάβει ένα brand σε κάποιο βίντεό της!

Πηγή: Sun