Ο Ντόναλντ Τραμπ με ένα αινιγματικό tweet χωρίς να γράψει κάποιο σχόλιο και ποστάροντας μόνο μία φωτογραφία στην οποία παρουσιάζει τον εαυτό του ως Ρόκι Μπαλμπόα.

Ο Αμερικανός πρόεδρος, ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία από το West Palm Beach, όπου έχει πάει για να περάσει τις γιορτές του στο πλαίσιο της ημέρας των Ευχαριστιών παίζοντας γκολφ.

Η φωτογραφία είναι από ένα T-shirt, το οποίο έχει βγάλει μία εταιρία, της οποίας ο στόχος είναι να δημιουργήσει μία κολεξιόν με «την πιο Αμερικανική συλλογή ρούχων την οποία έχει δει ο κόσμος».

Ο Ντόναλντ Τραμπ έγραψε το συγκεκριμένο tweet ως απάντηση στις φήμες για την κατάσταση της υγείας του αφού το Σάββατο στο νοσοκομείο Walter Reed προκειμένου, σύμφωνα με τα όσα λέει ο Λευκός Οίκος, να «κάνει το ετήσιο ιατρικό του τσεκ απ».

Η επίσκεψη του δεν είχε ανακοινωθεί και έτσι ήγειρε ερωτήματα αναφορικά με τυην κατάσταση της υγείας του.

Ο «Ρόκι», Σιλβέστερ Σταλόνε έχει υποστηρίξει κατά καιρούς υποψήφιους των Ρεπουμπλικάνων, ωστόσο δεν έχει χαρακτηρίσει τον εαυτό του μέλος του κόμματος, παρόλο που έχει παραδεχθεί ότι κάποιοι χαρακτήρες που έχει υποδυθεί όπως ο Ράμπο ή ο Ρόκι ήταν Ρεπουμπλικάνοι.

Μάλιστα στο Ρόκι ΙV, o χαρακτήρας παλεύει με τον Ρώσο, Ιβάν Ντράγκο.

Με πληροφορίες από τη Daily Mail