Ο Αζλίν Αρουζούναχ και η Ριτζουάν Μέγκα Αμπντούλ Ραχμάν κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν το γιο τους στο σπίτι τους στη Σιγκαπούρη.

Το δικαστήριοξεκίνησε στις 12 Νοεμβρίου, και εξετάσει το πώς το ανδρόγυνο σκότωσε τον πεντάχρονο γιο του τον Οκτώβριο του 2016.

Το παιδί ζεματίστηκε από καυτό νερό 92 βαθμών Κελσίου, το οποίο προκάλεσε εγκαύματα στο 75% του σώματος του, ενώ είχε υποστεί κακομεταχείρηση καθώς το είχαν κλειστό σ’ ένα κλουβί για γάτες.

Ο θάνατος του αγοριού σύμφωνα με τους κατήγορους επήλθε από χτυπήματα στο κεφάλι και από το καυτό νερό, το οποίο είχαν χύσει στην πλάτη και στις κνήμες του.

Σύμφωνα με τον παθολόγο που εξέτασε το παιδί, το αγόρι έφερε κάταγμα στη μύτη και μώλωπες στα άκρα, στο κρανίο και στα χείλη, ενώ και τα ούλα του είχαν σκιστεί.

Το Ανώτερο Δικαστήριο κάλεσε τους δύο γονείς να καταθέσουν, ωστόσο και οι δύο αρνήθηκαν.

Το ζευγάρι παλαιότερα είχε παραδεχθεί σε καταθέσεις στην αστυνομία ότι είχε βασανίσει το παιδί.

Οι μόνοι μάρτυρες υπεράσπισης είναι οι ψυχολόγοι των δύο κατηγορουμένων. Σύμφωνα με τις αναφορές τους ο Αζλίν πάσχει από συναισθηματική διαταραχή και η Ριτζουάν από διαταραχή ελλειμματικής προσοχής, σύνδρομο του ύπνου και διαλείπουσα εκρηκτική διαταραχή.

Το αγόρι πέθανε μερικές μέρες μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Από τη γέννηση του μέχρι το 2011 την ανατροφή είχε αναλάβει μία ανάδοχη οικογένεια, προτού το 2015 επιστρέψει στη βιολογική του οικογένεια.

Σύμφωνα με τους νόμους της χώρας εάν οι δύο κατηγορούμενοι ως παιδοκτόνοι, κριθούν ένοχοι τότε θα αντιμετωπίσουν τη θανατική ποινή δια απαγχονισμού.

Πάντως προς το παρόν και οι δύο αρνούνται τις κατηγορίες και ότι έχουν διαπράξει φόνο.

Πηγή: Dailymail.co.uk