Η 45χρονη Λίντα Σέκουλαρ, μαζί με τον 52χρονο σύζυγό της Πολ, τον 17χρονο γιο τους Μαρκ, την 20χρονη κόρη τους Έιμι και τον 21χρονο σύντροφό της, έκαναν σχέδια, όμως όλα ανατράπηκαν αμέσως μόλις έφτασαν στο ξενοδοχείο που είχαν κλείσει για τη διαμονή τους.

Από το πρώτο πρωί κατάλαβαν ότι δεν θα είχαν τις ονειρεμένες διακοπές που περίμεναν στο 448 δωματίων θέρετρο που… χρυσοπλήρωσαν. Οικοδόμοι άρχισαν να εργάζονται από το ξημέρωμα και να περνάνε πλακάκια, προσπαθώντας να ολοκληρώσουν την κατασκευή του ξενοδοχείου.

Έξω ακριβώς από το δωμάτιο τους υπήρχε ένα τεράστιο εργοτάξιο γεμάτο με οικοδομικά υλικά. Το προσωπικό τους διαβεβαίωσε ότι τα έργα θα ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος της ημέρας, αλλά συνεχίστηκαν για μέρες.

Η Λίντα δέχτηκε πρόταση από τους υπεύθυνους τους ξενοδοχείου για αλλαγή δωματίου, όμως δεν το έκανε καθώς ο 17χρονος γιος της Μαρκ είναι αυτιστικός και φοβόταν ότι η αλλαγή θα τον ενοχλούσε.

Τελικά όμως την τρίτη ημέρα ζήτησαν να αλλάξουν δωμάτιο, όμως βρέθηκαν αντιμέτωποι με ακόμη μία ταλαιπωρία, καθώς περίμεναν πέντε ολόκληρες ώρες μέχρι κάποιος να περάσει για τις αποσκευές τους και να τους πάει στο καινούργιο σημείο διαμονής τους.

Κατά τη διάρκεια της διαμονής της, η οικογένεια Σέκουλαρ πέρασε και ένα δύσκολο βράδυ εξαιτίας ενός πάρτι με τέκνο μουσική, παρόλο που το ξενοδοχείο είχε επισήμανση ως «οικογενειακό θέρετρο».

Επίσης, τόσο ο γιος της Λίντα όσο και ο σύζυγός της αρρώστησαν και αντιμετώπισαν στομαχικές διαταραχές, που τους καθήλωσαν για δύο μέρες στο κρεβάτι. Τότε έλαβαν και ένα γράμμα που τους ενημέρωνε για ένα ξέσπασμα του E-coli στην περιοχή ενημερώνοντας τους να μην τρώνε τα φρούτα ή τα λαχανικά και να μην βάζουν πάγο στα ποτά τους.

Η οικογένεια παραπονέθηκε και της προσφέρθηκαν δωρεάν μασάζ ως συγγνώμη.

Όμως, κερασάκι στην τούρτα, ήταν όταν διαπίστωσαν ότι είχαν χρεωθεί για αυτά!

Η οικογένεια παραπονέθηκε και στην TUI μέσω της οποίας είχε κλείσει τις διακοπές της, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Πηγή: The Sun