Η Ashwaq Hajji Hameed, στην ηλικία των 14 ετών απήχθη, πωλήθηκε ως δούλα, κακοποιήθηκε σεξουαλικά και έγινε σκλάβα του σεξ για μέλος του ISIS. 

Πριν από λίγα χρόνια κατάφερε να αποδράσει από τον «ιδιοκτήτη» της και διέφυγε στη Γερμανία. Όμως ούτε εκεί έμελε να γλιτώσει από τον Αμπού Χουμάμ και να αισθανθεί ασφαλής. Η νεαρή κοπέλα αποκάλυψε ότι τη σταμάτησε σε δρόμο της Στουτγκάρδης και της είπε ότι ήξερε που μένει.

«Μου κατέστρεψες τη ζωή τη μέρα που με βίασες, ήμουν 14 χρονών» λέει κλαίγοντας η κοπέλα και ζητάει από τον μαχητή του ISIS να σηκώσει το κεφάλι του και να την κοιτάξει στα μάτια. Αυτός απλά παραμένει με τα μάτια καρφωμένα στο πάτωμα.

Με λυγμούς, η Ashwaq τον ρωτάει «γιατί μου το έκανες αυτό;». «Σήκωσε το κεφάλι σου. Γιατί μου το έκανες αυτό; Γιατί; Επειδή είμαι Γιαζίντι; Ήμουν 14 ετών όταν με βίασες. Σήκωσε το κεφάλι σου. Έχεις αδερφή; Έχεις συναισθήματα; Έχεις κάποια τιμή; Ήμουν 14 ετών. Η ηλικία της κόρης σου! Η ηλικία του γιου σου! Η ηλικία της αδερφής σου», λέει κλαίγοντας.

«Έχεις καταστρέψει τη ζωή μου. Πήρες τα πάντα από μένα. Όλα όσα ονειρεύτηκα. Τώρα, όμως, ξέρεις τι είναι τα βασανιστήρια, τι είναι να βασανίζεις, τι είναι η μοναξιά» καταλήγει η νεαρή κοπέλα πριν καταρρεύσει.

Το ανατριχιαστικό βίντεο καταγράφηκε από την Ιρακινή Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών και μεταδόθηκε από την ιρακινή τηλεόραση το βράδυ του Σαββάτου.