Δεν το χωρά ο ανθρώπινος νους ότι μία ομάδα ανδρών εξευτέλισε 12χρονο κορίτσι, το μεταχειρίστηκε «σαν ένα κομμάτι κρέας» και το πούλησε σαν σκλάβα του σεξ.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, το παιδί φέρεται να εξαναγκάστηκε σε σεξουαλικές πράξεις στην αυλή μιας εκκλησίας, βιάστηκε σε ένα μαγαζί πάνω σε ένα βρώμικο στρώμα και κακοποιήθηκε όταν αρνήθηκε να ικανοποιήσει τις ορέξεις τους.

Σύμφωνα με την εισαγγελέα, Μισέλ Χίλεϊ, υπάρχει ένας άνδρας, ο Τανβέερ Αχμέντ, ο οποίος παρίστανε τον φίλο στη 12χρονη και λέγεται ότι αυτός την ανάγκασε να προβεί σε σεξουαλικές πράξεις με τους άλλους άνδρες.

«Μια νύχτα την πήγε στο διαμέρισμά της, την έβαλε σε ένα δωμάτιο, όπου υπήρχαν τρεις μεγαλύτεροι άνδρες και της είπε να κάνει σεξ μαζί τους. Εκείνη δεν ήθελε αλλά την εξανάγκασαν, την πέταξαν σε ένα βρώμικο στρώμα και την βίασαν. Και έπειτα είδε ότι οι άνδρες πλήρωσαν τον Χαμέντ. Και αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που τη βίασαν αλλά αυτό επαναλήφθηκε κάποιες φορές.

Ο Αχμέντ έχει εκδοθεί στο Πακιστάν, για λόγους που δε σχετίζονται με την υπόθεση αλλά το δικαστήριο απήγγειλε κατηγορίες κατά του 33χρονου Μοχάμεντ Αλί Σουλτάν.

Πηγή: Mirror