Τελικά κατέληξε σχεδόν σε εφιάλτη, καθώς ο πόνος που ένιωσε ήταν αφόρητος.

Η Κατρίν ένιωσε, όπως χαρακτηριστικά περιγράφει, έναν επίμονο και βασανιστικό πόνο, κατά τη διείσδυση, «λες και έπεσε πάνω σε τοίχο».

Τελικά διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο, το οποίο προκαλεί αφόρητους πόνους κατά τη διείσδυση και έπειτα από όλα όσα πέρασε λέει ότι το πιο δύσκολο είναι ότι «πολλοί άνθρωποι αδυνατούν να καταλάβουν το πόσο επίπονο μπορεί να είναι το σεξ, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά».

Η πρώτη φορά που η Κατρίν κατάλαβε ότι κάτι συνέβαινε ήταν την πρώτη φορά που επιχείρησε να βάλει ταμπόν και ένιωθε έναν οξύ πόνο. Τελικά κατάφερε λίγες φορές να φορέσει ταμπόν αλλά όταν επιχειρούσε να το βγάλει υπέφερε και ο πόνος ήταν τέτοιος που κάποιες φορές σχεδόν λιποθύμησε. 

Μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες για ολοκληρωμένο σεξ και αφού χώρισε από τον φίλο της στα 18 της, η Κατρίν είδε τον οικογενειακό της γιατρό, ο οποίος δεν διέγνωσε τίποτα και της είπε ότι απλά δεν ήταν έτοιμο το σώμα της για διείσδυση.

Η ίδια όμως δεν έμεινε ευχαριστημένη και άρχισε να το ψάχνει στο ίντερνετ, όπου και πρώτη φορά διάβασε για το σύνδρομο από το οποίο έπασχε. Τότε επισκέφθηκε μία γυναικολόγο, ούτε εκείνη όμως κατάφερε να διαπιστώσει κάτι, μέχρι που επισκέφθηκε μια σεξολόγο και έτσι επιβεβαιώθηκε το σύνδρομο και κατάφερε να κάνει τη ζωή της λίγο πιο εύκολη.

Η σεξολόγος της έδωσε συμβουλές για να απαλύνει τα συμπτώματα και λίγο αργότερο γνώρισε τον Ντιμίτρι, με τον οποίο κατάφεραν να έχουν ολοκληρωμένη επαφή το 2016.

Πηγή: Sun