Λίγο πριν αρχίσει η «μεταβατική περίοδος» για τον ίδιο και τη Μέγκαν Μαρκλ, ο Χάρι παρακολούθησε παιδιά να παίζουν ράγκμπι στον κήπο του Μπάκιγχαμ, πριν κάνει την κλήρωση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του αθλήματος το 2021.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Χάρι μετά το οικογενειακό συμβούλιο κατά το οποίο έλαβε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ να αναζητήσει μαζί με τη Μέγκαν ένα «περισσότερο ανεξάρτητο» από την βασιλική οικογένεια μέλλον.

Το «δαιμόνιο» σχέδιο του Χάρι και της Μέγκαν για το «Megxit»

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έριξαν τη… βόμβα για την παραίτησή τους από τη βασιλική οικογένεια, όμως είχαν σχέδιο και μάλιστα καλά μελετημένο.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ φαίνεται ότι σχεδίαζαν εδώ και πολύ καιρό τα βήματά τους για την… έξοδο και η απόφασή τους να μην χρησιμοποιήσουν τον τίτλο που έχει ο γιο τους, Άρτσι, κρύβει ένα στοιχείο για τις αληθινές προθέσεις τους.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Mirror», ο μικρός Άρτσι είναι ο «Κόμης του Ντάμπαρτον».

Οι γονείς του αποφάσισαν να μην χρησιμοποιήσουν αυτόν τον τίτλο, αλλά αντιθέτως να τον αποκαλούν με το όνομά του, με βάση την επιθυμία τους να μεγαλώσει ως ιδιώτης πολίτης.

Η ανακοίνωση της περασμένης εβδομάδας έχει κάνει όσους ασχολούνται με το ρεπορτάζ για τη βασιλική οικογένεια, να αναρωτιούνται αν στην πραγματικότητα ο Χάρι και η Μέγκαν σκοπεύουν να εγκαταλείψουν την οικογένεια για κάποιο χρονικό διάστημα.

Ο Joe Little, διευθύνων εκδότης του περιοδικού Majesty, δήλωσε: «Το γεγονός ότι ο Άρτσι δεν είναι κόμης του Ντάμπαρτον με κάνει να αναρωτιέμαι αν αυτό ήταν ήδη μέρος ενός ευρύτερου σχεδίου».