Η Λάιζαλι Ζάγιας από το Νιου Τζέρσι μοιράστηκε η ίδια το βίντεο από την επίθεση του πρώην της. Τα χτυπήματα ήταν τόσο άγρια που απέβαλε και υπέστη εγκεφαλική αιμορραγία.

Στο βίντεο, που δημοσιεύει η βρετανική Metro, φαίνεται ο... νταής να τη σπρώχνει στον τοίχο και έπειτα να τη χτυπάει επαναλαμβανόμενα με τις γροθιές του μέχρι που η κοπέλα καταρρέει. Γλίτωσε τα χειρότερα όταν κάποιες γυναίκες άκουσαν τις κραυγές της και έτρεξαν προς το μέρος της. Η Λάιζαλι μοιράστηκε το βίντεο για να ενθαρρύνει και άλλες γυναίκες να μιλήσουν για την ενδοοικογενειακή βία. 

«Μου είναι πολύ δύσκολο να το βλέπω ακόμα και τώρα» περιγράφει η Λάιζαλι για την επίθεση που δέχτηκε τον Μάιο του 2018.

«Νόμιζα ότι όντως με αγαπούσε αλλά δεν ήταν άνδρας. Είμαι χαρούμενη που κατάφερα να ξεφύγω από αυτόν και κάθε μέρα είναι και λίγο πιο εύκολο» τονίζει.

«Όταν γνωριστήκαμε ήταν γλυκός, χαριτωμένος, αστείος, έμοιαζε υπέροχος. Ήξερε ακριβώς τι να πει και πώς να το πει και τον ερωτεύτηκα αμέσως. Λίγους μήνες μετά άρχισα να ακούω κάποιες φήμες ότι είχε κακοποιήσει προηγούμενες συντρόφους του, έπεισα όμως τον εαυτό μου ότι ήταν ψέματα» λέει η Λάιζαλι.

Αφού είδε κάποιες από τις βίαιες εκρήξεις του, προσπάθησε να χωρίσει αλλά 12 μήνες μετά, ο πρώην σύντροφός της, χτύπησε το κεφάλι της στην πόρτα του αυτοκινήτου, τη γρονθοκόπησε στο στομάχι και στο πρόσωπο και έτσι απέβαλε.