Είναι γνωστές οι... προβληματικές σχέσεις εντός της οικογένειας Μαρκλ, οπότε δεν είναι και έκπληξη ότι ο πατέρας και η αδερφή της Μέγκαν τη «λούζουν» για την απόφαση του ζεύγους να παραιτηθεί από τα βασιλικά του καθήκοντα.

«Η επόμενη φορά που θα με δουν θα είναι στην κηδεία μου» είπε ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, ερωτηθείς για τη σχέση τους αυτή την περίοδο. «Δε νομίζω ότι θα ήταν ενθουσιασμένοι να με δουν ή να μου μιλήσουν αυτή τη στιγμή».

Μιλώντας σε ντοκιμαντέρ του Channel 5 το οποίο θα προβληθεί απόψε ο Τόμας Μαρκλ είπε ότι πιστεύει πως τόσο η κόρη του όσο και ο γαμπρός του δεν τον θέλουν καθόλου.

Με άρθρο της στη βρετανική Sun, η Σαμάνθα κατηγορεί τη δούκισσα του Σάσεξ ότι ήθελε να κάνει «μεγάλη ζημιά» στη βασιλική οικογένεια, λέγοντας ότι η Μέγκαν «επέλεξε τον πλούτο και τα χρήματα πάνω από την οικογένεια».

«Η αδελφή μου μπήκε στη Βασιλική Οικογένεια σα σίφουνας» έγραψε η Σαμάνθα. «Ο στόχος τους είναι η φήμη και τα χρήματα, να είναι στο Χόλιγουντ» σχολίασε για την ανακοίνωση της Μέγκαν και του Χάρι για την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα. «Αγαπώ την αδελφή μου, αλλά δεν αγαπώ το πρόσωπο που έχει γίνει» συμπλήρωσε.

Η 55χρονη Σαμάνθα είπε ακόμα ότι το πραγματικό πρόσωπο της Μέγκαν φάνηκε στη διαμάχη της με τον πατέρα τους Τόμας Μαρκλ, λέγοντας ότι η ομάδα δημοσίων σχέσεων ήταν αυτή που βοήθησε και άλλαξε την εικόνα της δούκισσας του Σάσεξ. «Παρακολουθούσε πώς τα μέσα ενημέρωσης βασάνιζαν και εξευτέλιζαν τον μπαμπά μου, και ποτέ δεν βγήκε μπροστά να τον υπερασπιστεί σαν μια πραγματική φιλάνθρωπος» έγραψε η Σαμάνθα. Σ

υμπλήρωσε ότι δεν μπορεί να καταλάβει την πίεση που λέει ότι ασκήθηκε στη Μέγκαν επιμένοντας ότι «ήξερε τις κοινωνικές απαιτήσεις που έχει η ένταξη στη βασιλική οικογένεια». «Θα έπρεπε να αναρωτηθεί εάν ήταν έτοιμη και ικανή να συμπεριφερθεί σύμφωνα με τις απαιτούμενες προσδοκίες» έγραψε.

Είπε ακόμα ότι η απόφαση του Χάρι και της Μέγκαν να αποχωρήσουν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, έπληξε τον θεσμό και έφτασε «κοντά στην κατάρρευση». «Η 93χρονη βασίλισσα δεν θα έπρεπε να ζήσει αυτό το άγχος, να δει την οικογένειά της να διαλύεται» έγραψε η Σαμάνθα.

«Έχουν παραδοθεί στο κόκκινο χαλί, έχουν κάνει συμφωνίες με την Disney και έγιναν φίλοι με τους Κλούνεϊ και άλλους αστέρες πρώτης γραμμής», έγραψε για τον Χάρι και την Μέγκαν.