Πρόκειται για τον 40χρονο Apichai Ongwisit, γνωστό ως «Thai Ted Bundy» συνελήφθη έπειτα από έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι του, μετά από υποψίες ότι εκείνος ευθυνόταν για τη δολοφονία της 22χρονης φίλης του, Warinthorn Chaiyachet, γνωστή με το παρατσούκλι Kik.

Η υπόθεσή του, σημειώνει η Mirror, παραλληλίζεται με εκείνη του Αμερικανού serial killer, Τεντ Μπάντι, που είχε δολοφονήσει πάνω από 30 γυναίκες και έπειτα επιχείρησε να ξεφορτωθεί τα διαμελισμένα σώματά τους.

Η σορός της Κικ βρέθηκε στις 9 Ιανουαρίου, τυλιγμένη σε μία πλαστική τσάντα στον βυθό της λιμνούλας. Οι Αρχές πιστεύουν ότι ο «Thai Ted Bundy» την έπνιξε και έπειτα την πέταξε στα σαρκοφάγα ψάρια της λίμνης του τον Ιούλιο.

Η αστυνομία εκφράζει φόβους για περισσότερα θύματα καθώς βρήκαν τουλάχιστον 298 οστά μέσα στο νερό, την περασμένη Παρασκευή. «Η έρευνα έδειξε ότι πολλές γυναίκες που είχαν κάποια σχέση με τον δράστη, φίλες, σύντροφοι και πόρνες, έχουν εξαφανιστεί. Βρήκαμε 298 οστά στη λίμνη αλλά προς το παρόν δεν μπορούμε να εξακριβώσουμε σε πόσους ανθρώπους ανήκουν» δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, ο δράστης είναι γιος ενός εκατομμυριούχου ο οποίος είχε συλληφθεί με την κατηγορία ότι δολοφόνησε και διαμέλισε ένα 15χρονο κορίτσι το 1983.