Ωστόσο, οι γονείς του αγοριού του έκαναν εξετάσεις και σύμφωνα με τους γιατρούς είναι τόσο ανώριμος σεξουαλικά που ακόμη δεν παράγει σπερματοζωάρια.

Η ιστορία των δύο παιδιών προβλήθηκε σε εκπομπή της Ρωσίας προκαλώντας τεράστιες αντιδράσεις. Στην εκπομπή μίλησε μάλιστα και ένας ουρολόγος ο οποίος αρνήθηκε ότι ο μικρός Ιβάν θα μπορούσε να είναι ο πατέρας του παιδιού.

«Αναλύσαμε προσεκτικά τρεις φορές τις εξετάσεις του στο εργαστήριο και δεν έχει γίνει λάθος. Δεν υπάρχουν σπερματοζωάρια. Είναι ακόμη παιδί. Δεν υπάρχει ακόμη τεστοστερόνη. Επίσης, ακόμη έχει παιδικά όργανα. Η εφηβεία δεν έχει ξεκινήσει. Επομένως υπάρχουν ακόμη πολλές ερωτήσεις», είπε μεταξύ άλλων ο γιατρός.

Η 13χρονη ωστόσο επιμένει ότι δεν είχε σεξουαλικές επαφές με κάποιον άλλο σύντροφο και ότι ο 10χρονος είναι ο πατέρας.

«Ήταν δική του ιδέα να κάνουμε σεξ. Δεν με πείραζε όμως. Έκλεισε την πόρτα και έβαλε το κλειδί στην κλειδαριά για να μην μπορεί να την ανοίξει η μητέρα του. Ήταν λίγο τρομακτικό στην αρχή. Ήταν λίγο επίπονο, αλλά μετά όλα ήταν νορμάλ. Ντρεπόμασταν, ήμασταν κάτω από την κουβέρτα. Δεν πίστευα ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο» είπε η ανήλικη.

Στην εκπομπή μίλησε και ένας γείτονας της κοπέλας, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η 13χρονη είχε έναν μεγαλύτερο σύντροφο. «Προφανώς κάποιος άλλος το έκανε αυτό και τώρα θέλουν να το φορτώσουν στο παιδί».

Ψυχολόγος που εξέτασε τη 13χρονη ανέφερε ότι η Ντάρια αρνείται κατηγορηματικά την ύπαρξη άλλου συντρόφου.

Οι γονείς και των δύο παιδιών θέλουν να κρατήσουν το μωρό και να κάνουν εξέταση DNA προκειμένου να βεβαιωθούν ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού.

Πηγή: The Sun