Οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία της Κίνας φορούν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πάνες ακράτειας ενηλίκων καθώς δεν έχουν χρόνο να κάνουν ένα διάλειμμα για να πάνε στην τουαλέτα εξαιτίας των ασταμάτητων περιστατικών που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Ωστόσο, σύμφωνα με δημοσίευμα της Washington Post, ο λόγος που φορούν πάνες ακράτειας δεν είναι μόνο αυτός. Ένας επιπλέον λόγος είναι ότι φοβούνται μη σκίσουν τις προστατευτικές στολές τους δεδομένου ότι υπάρχει έλλειψη και πιθανόν να μη μπορέσουν να τις αντικαταστήσουν.

Η Γουχάν, η πόλη των περίπου 11 εκατομμυρίων κατοίκων και πρωτεύουσα της επαρχίας Χουμπέι, είναι εδώ και 11 μέρες αποκλεισμένη.

Τουλάχιστον 56 εκατομμύρια άνθρωποι σε 18 πόλεις είναι αυτή τη στιγμή αποκλεισμένοι καθώς ο ιός έχει σκοτώσει 361 ανθρώπους στη χώρα, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει καταγραφεί και ένας θάνατος εκτός Κίνας.

Βίντεο που έχουν έρθει στη δημοσιότητα δείχνουν το προσωπικό των νοσοκομείων να δίνει μάχη να αντιμετωπίσει τους ασθενείς που συρρέουν μαζικά στα κατάμεστα νοσοκομεία.

Με πληροφορίες από Independent, Washington Post και Daily Mail