Ο Ράσελ Στιλ, ένας εργάτης από τη Σκωτία σκότωσε τη σύντροφό του, έπειτα βίασε και σκότωσε την έφηβη κόρη της και μετά αυτοκτόνησε.

Οι σοροί της μητέρας και της κόρης της βρέθηκαν, όπως γράφει η βρετανική Mirror, στο διαμέρισμά τους στο Νιούρι στις 7 Μαρτίου, δίπλα από τον Ράσελ.

Η 37χρονη Ζιζέλ Μάριμον – Ερέρα και η 15χρονη κόρη της πέθαναν από ασφυξία, σύμφωνα με την αστυνομία ενώ νεκρό βρέθηκε και το σκυλάκι της οικογένειας.

Ο δικαστής περιέγραψε τους θανάτους της μητέρας και της κόρης ως «μία από τις πιο δύσκολες» υποθέσεις του και ότι δεν ήταν σίγουρος αν η μητέρα είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση αλλά υπήρχαν αποδείξεις ότι η κόρη της βιάστηκε. Στην τσέπη του Στιλ, ο οποίος κρεμάστηκε, βρέθηκε ένα σκισμένο εσώρουχο.

Σε δήλωση της αδερφής της μητέρας, που διαβάστηκε στο δικαστήριο, περιέγραψε ότι η Ζιζέλ ένιωθε ότι ο Στιλ ήταν εξουσιαστικός και ήθελε να χωρίσει.

Στο λάπτοπ που βρέθηκε στο διαμέρισμα της οικογένειας βρέθηκε ότι κάποιος έψαχνε για θανατηφόρα δόση παρακεταμόλης στις 4 Μαρτίου, τρεις μέρες πριν από τη δολοφονία.

Η πρώην σύζυγος του δράστη της βάρβαρης δολοφονίας δήλωσε στο δικαστήριο ότι όταν γνωρίστηκαν ήταν σε απεξάρτηση από τα ναρκωτικά και χώρισαν όταν ανακάλυψε τη σχέση του με τη Ζιζέλ.