Η εκπομπή που ονομάζεται «συναντώντας σε» έδωσε την ευκαιρία σε μία μητέρα μέσω ειδικής τεχνολογίας να μιλήσει, να ακουμπήσει και να παίξει με την 7χρονη κόρη της Nayeon, την οποία έχασε πριν από τέσσερα χρόνια από μία άγνωστη ασθένεια.

Η Jang Ji-sung και η κόρη της, σύμφωνα με τη Daily Mail, κατάφεραν να έρθουν και πάλι κοντά και μάλιστα η Nayeon τη διαβεβαίωσε ότι πλέον δεν πονούσε.

Η Jang Ji-sung φόρεσε ειδικό εξοπλισμό εικονικής πραγματικότητας και μεταφέρθηκε σε ένα κήπο, όπου την περίμενε χαμογελαστή η κόρη της, ντυμένη με ένα μοβ φόρεμα.

«Μου έλειψες» ακούγεται να λέει η μητέρα καθώς χαϊδεύει την κορούλα της, ενώ η 7χρονη τη ρώτησε αν την σκέφτεται με την Jang να απαντάει «όλη την ώρα».

«Μαμά μου έλειψες πολύ» ακούγεται στη συνέχει να λέει το κοριτσάκι και η μητέρα της να της απαντάει «και εμένα μου έλειψες».

Η Jang στην αρχή ήταν διστακτική να αγγίξει το ψηφιακό παιδί της αλλά η μικρή ήταν εκείνη που επέμεινε. Και μόλις την άγγιξε δάκρυα άρχισαν να τρέχουν από τα μάτια της.

Παρόντες σε αυτό ήταν και τα αδέρφια της μικρής Nayeon και ο πατέρας της και φυσικά όλοι ξέσπασαν σε κλάματα.

Να σημειωθεί ότι η Κορεατική εταιρεία Munhwa Broadcasting Corporation είναι εκείνη που έφτιαξε το πρόσωπο, το σώμα και την φωνή της μικρούλας και το έκανε με όση περισσότερη ακρίβεια μπορούσε.

Δείτε φωτογραφίες από τη «συνάντηση» μητέρας - κόρης