Η αυτοκτονία της 40χρονης πρώην παρουσιάστριας του «Love Island» και του «X Factor» βρέθηκε κρεμασμένη στο διαμέρισμά της την Κυριακή.

Η Σάντρα Πόλσον της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας δήλωσε στις δικαστικές αρχές ότι άγνωστος σταμάτησε αστυνομικούς στον δρόμο και τους οδήγησε σε διαμέρισμα, όπου μία γυναίκα βρέθηκε πεσμένη ανάσκελα.

Κλήθηκε ασθενοφόρο και οι διασώστες επιχείρησαν ανάνηψη, αλλά δεν κατόρθωσαν να την επαναφέρουν.

Σύμφωνα με το προκαταρκτικό πόρισμα, η νεκροψία έδειξε ότι αιτία του θανάτου ήταν ο απαγχονισμός. Η ολοκλήρωση της έρευνας αναβλήθηκε για τις 5 Αυγούστου.

Το αδημοσίευτο μήνυμα στο Instagram

Ένα αδημοσίευτο μήνυμα της Κάρολαϊν Φλακ στο Instagram έδωσε στη δημοσιότητα η οικογένεια της παρουσιάστριας.

Όπως αναφέρει ο Guardian, η Φλακ έγραφε ότι «έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της» μετά τους ισχυρισμούς ότι είχε επιτεθεί στον σύντροφό της.

Η πρώην παρουσιάστρια επρόκειτο να βρεθεί στο εδώλιο για την κακοποίηση του συντρόφου της, σε διάστημα μικρότερο των δύο εβδομάδων.

Σύμφωνα με την οικογένεια της Φλακ, οι σύμβουλοί της την συμβούλεψαν να μη δημοσιεύσει τη συγκεκριμένη ανάρτηση, στην οποία δήλωνε ότι «αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι συνέβη εκείνη τη νύχτα» αλλά επέμενε ότι «δεν επιτέθηκε στον φίλο της». «Πήραν την αλήθεια μέσα από τα χέρια μου και τη χρησιμοποίησαν για ψυχαγωγικούς σκοπούς» έγραφε η παρουσιάστρια.