Η Μιακέλα Σπίλγμπεργκ την οποία υιοθέτησε όταν ήταν ακόμα μωρό ο σκηνοθέτης μαζί με τη σύζυγο του Κέιτ Κάπσοου, δήλωσε ότι ξεκινάει καριέρα στο χώρο του πορνό, δημιουργώντας τα δικά της προσωπικά βίντεο.

Η 23χρονη επίσης ελπίζει να ξεκινήσει να δουλεύει ως στριπερ μόλις αποκτήσει άδεια εργασίας στη βιομηχανία του σεξ.

Όπως ανέφερε όταν ανακοίνωσε τα νέα στους γονείς της πριν μερικές μέρες περισσότερο τους κίνησε την περιέργεια παρά έδειξαν νευριασμένοι.

Μιλώντας στη Sun περιέγραψε τον εαυτό της ως «μία plus size νεράιδα» και ως ένα «σεξουαλικό πλάσμα».

«Κουράστηκα να μην μπορώ ν' αξιοποιήσω το σώμα μου και κουράστηκα να μου λένε αν το μισώ και κουράστηκα να δουλεύω κάθε μέρα με έναν τρόπο που δεν ικανοποιεί την ψυχή μου. Με αυτήν τη δουλειά θα είμαι ικανή να ικανοποιώ άλλους ανθρώπους αλλά και να μην νιώθω παράνομη», είπε.

Η Μικαέλα είναι ένα από τα επτά παιδιά του Στίβεν Σπίλμπεργκ και όπως λέει θέλει να γίνει ανεξάρτητη και να μην στηρίζεται οικονομικά στους γονείς της.

Αλλά όπως αναφέρει δεν θα κάνει σεξ στην κάμερα με άλλο άτομο ως σεβασμό στον αρραβωνιαστικό της Τσακ Πάνκοου, αλλά όπως λέει είναι ανοιχτή σε φετιχιστικές σκηνές.

Ακόμα όπως υποστήριξε έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, ότι έχει δώσει μάχη με την ανορεξία, υπέφερε από οριακή διαταραχή προσωπικότητας και αλκοολισμό

Η κακοποίηση την οποία έχει υποστεί, δεν έγινε από κάποιο μέλος της οικογένειας της ή του φιλικού της κύκλου και θεωρεί ότι αυτός συνέβαλε ώστε να υποφέρει από ψυχικά προβλήματα.

«Ήμουν εκτός έλεγχου από 11 χρονών μέχρι και πριν δύο χρόνια. Όταν ήμουν 21, έπινα κάθε μέρα για σχεδόν δύο χρόνια και έφτασα στο σημείο να κοντέψω να πεθάνω».

Το καλλιτεχνικό όνομα που επέλεξε η Μικαέλα θα είναι «Sugar Star».

Πηγή: Mirror.co.uk