Απίστευτες εικόνες έχει φέρει ο πανικός από τον νέο κοροναϊό στη Μεγάλη Βρετανία καθώς ένας άνδρας φόρεσε μάσκα αερίων στο μετρό του Λονδίνου, ενώ φοράει κοστούμι και είναι ντυμένος με επίσημο ένδυμα και διαβάζει χαλαρά εφημερίδα

Ακόμα στο Μάντσεστερ και σε άλλες περιοχές εθεάθησαν άνθρωποι που φοράνε μάσκες σαν αυτές των γιατρών για την πανούκλα τον Μεσαίωνα.

Πρώτος Βρετανός νεκρός

Ένας άνδρας που ταξίδευε με το κρουαζιερόπλοιο Diamond Princess είναι ο πρώτος Βρετανός υπήκοος που πέθανε από τον νέο κοροναϊό.

Το υπουργείο Υγείας της Ιαπωνίας γνωστοποίησε την Παρασκευή ότι με το θάνατο αυτό, ο συνολικός αριθμός των θανάτων από τον Covid-19 αυξήθηκε σε 11, περιλαμβανομένων έξι επιβαινόντων στο κρουαζιερόπλοιο, όπου καταγράφηκαν πάνω από 700 κρούσματα του ιού.

Το βρετανικό ΥΠΕΞ απέφυγε να σχολιάσει σχετικά, ενώ η κυβέρνηση της Ιαπωνίας δεν έδωσε στη δημοσιότητα το όνομα του θύματος.

Νωρίτερα, οι υγειονομικές αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου ανακοίνωσαν ότι η χώρα καταμετρά 19 επιβεβαιωμένα κρούσματα του κοροναϊού, αφού η Ουαλία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα και δύο νέα κρούσματα του κινεζικού ιού καταγράφηκαν στην Αγγλία.

Δείτε φωτογραφίες στο gallery που ακολουθεί