Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ υποστηρίζει ότι η σχέση του με τη Λεβίνσκι ήταν «ένα από τα πράγματα που έκανα για να διαχειριστώ τα άγχη μου».

Στο ντοκιμαντέρ, που ήρθε στην κατοχή της Daily Mail, ο Κλίντον δηλώνει ότι η σχέση του με την πρώην εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου τον βοηθούσε να «διαχειριστεί τα προσωπικά του θέματα»

Ο Μπιλ Κλίντον αποκαλύπτει ότι όταν τη γνώρισε, η πίεση στη δουλειά ήταν τόσο μεγάλη, που αισθανόταν σαν μποξέρ που είχε παίξει 30 γύρους και εκείνη ήταν «κάτι που έπαιρνε το μυαλό μου μακριά από τις έννοιες».

Η εξομολόγηση του πρώην προέδρου των ΗΠΑ είναι μέρος ενός νέου ντοκιμαντέρ («Hilary») που θα βγει στον αέρα του συνδρομητικού Hulu. Το ζεύγος Κλίντον αποκαλύπτει ότι όταν καταλάγιασε το σκάνδαλο, αναγκάστηκε να καταφύγει σε σύμβουλο γάμου, μία διαδικασία «επώδυνη» όπως τη χαρακτηρίζουν.

Η τελευταία φορά που ο Μπιλ Κλίντον είχε μιλήσει για το σκάνδαλο Λεβίνσκι ήταν το 2018 και τότε είχε προκαλέσει πολλές αντιδράσεις καθώς είχε πει ότι δεν της όφειλε προσωπική συγγνώμη.

Στο νέο ντοκιμαντέρ μιλάει με περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση. «Πήγα και κάθισα στο κρεβάτι και της μίλησα» περιγράφει ο Μπιλ Κλίντον για τη στιγμή που το αποκάλυψε στη σύζυγό του. «Της είπα ακριβώς τι συνέβη και πότε και ότι αισθανόμουν φρικτά. Δεν ήταν εύκολα τα τελευταία χρόνια. Δεν ξέρω τι να πω, δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι' αυτό που έκανα» συνεχίζει.

«Με ισοπέδωσε, δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πληγώθηκα και δεν μπορούσα να το πιστέψω ότι μου είχε πει ψέματα» λέει από την πλευρά της η Χίλαρι Κλίντον.

Η Χίλαρι του είπε ότι εκείνος έπρεπε να το πει στην κόρη τους, Τσέλσι, που τότε ήταν 18 χρονών και ο Μπιλ Κλίντον είπε ότι ένιωσε απαίσια και ήταν χειρότερο από όταν το είπε στη γυναίκα του.

Ερωτηθείς γιατί πήρε τέτοιο ρίσκο με την οικογένεια, το γάμο του και τη χώρα, ο Κλίντον είπε ότι δεν το σκεφτόταν όταν απιστούσε και απλά ήθελε «να ξεχαστεί από την αφόρητη πίεση».

«Αισθάνεσαι να παραπαίεις, σαν να συμμετέχεις σε αγώνα μποξ για 15 γύρους και να έχει πάει στους 30. Ξαφνικά εμφανίζεται κάτι που μπορεί να σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο και μετά συμβαίνει αυτό... Όλοι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν στη ζωή τους πιέσεις και απογοητεύσεις, φόβους κ.λπ», αναφέρει μπροστά στην κάμερα ο Μπιλ Κλίντον, σημειώνοντας ωστόσο ότι έχουν αλλάξει πολλά ως προς τον τρόπο που διαχειρίζεται το άγχος του τα τελευταία 20 χρόνια.