Ο 52χρονος Μάικλ Μάντι, που έπαιζε το ζόμπι στη σειρά, άρχισε να βγαίνει με τη 41χρονη Μπέβερλι Τζάκσον, φαν της σειράς.

Οι δυο τους συναντήθηκαν σε ένα event για τους λάτρεις των horror φιλμ οκτώ χρόνια πριν. Αρκετό καιρό μετά, ο Μάντι έστειλε μήνυμα στην Μπέβερλι αν μπορούσε να τον φιλοξενήσει την επόμενη φορά που θα επισκεπτόταν το Μάντσεστερ.

«Τον ερωτεύτηκα. Στην αρχή ήταν πολύ γλυκός και γοητευτικός και μου υποσχέθηκε να με βοηθήσει να μπω στα γυρίσματα της σειράς. Όμως όσο περνούσε ο καιρός γινόταν όλο και πιο επιθετικός και με κακοποιούσε» δηλώνει στη «The Sun» η Μπέβερλι.

Περιγράφοντας την πρώτη φορά που της επιτέθηκε, λέει ότι ήταν σε ένα ξενοδοχείο στη Γερμανία, στα τέλη του 2018. «Με χτύπησε στο πρόσωπο, με δάγκωσε στα χέρια και την πλάτη, με κλώτσησε και με πέταξε έξω από το δωμάτιο» λέει η Μπεβερλι.

Τα πράγματα έγιναν χειρότερα και ο Μάντι πέρασε λίγο καιρό στη φυλακή για κακοποίηση και του απαγορεύτηκε να την πλησιάζει αλλά τον περασμένο μήνα παραβίασε τα περιοριστικά μέτρα και η Μπέβερλι φοβάται ότι «δεν θα σταματήσει μέχρι να είναι νεκρή».