Το περιστατικό σημειώθηκε το Σάββατο στην περιοχή του Λιντς στην Αγγλία. Η 27χρονη Σιμ Μπόγκαλ άφησε την παρέα της μετά τη βραδινή τους έξοδο και πήγε να φάει κάτι πριν κατευθυνθεί προς το σπίτι της. Εκεί μία γυναίκα της επιτέθηκε φραστικά για την εμφάνισή της και να της φωνάζει.

«Υπήρχε μία κοπέλα που “έψαχνε” για καβγά. Την αγνοούσα και αυτή ερχόταν μπροστά μου και με πρόσβαλε για την εμφάνισή μου. Στη συνέχεια άρχισε να φωνάζει και σε έναν άντρα», είπε η Σιμ στο LeedsLive.

Η 27χρονη προσπάθησε να την αγνοήσει, όμως η κοπέλα φαινόταν ότι ήθελε καβγά και δεν άργησε να γίνει βίαιη.

«Ξαφνικά με έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να με σέρνει. Ήταν τόσο δυνατή που χτύπησα το πόδι μου σε ένα τραπέζι και απέκτησα μία τεράστια μελανιά», περιέγραψε η Σιμ.

Η Σιμ κατάφερε να συγκρατήσει τον εαυτό της όμως το μαρτύριό της δεν είχε τελειώσει εκεί. Έξω από το εστιατόριο όμως βρέθηκε και πάλι αντιμέτωπη με τη γυναίκα. Την έπιασε από τα μαλλιά όμως κατάφερε για ακόμη μία φορά να ξεφύγει, όταν το κακό... τρίτωσε.

«Περπατούσα και συνέβη ξανά. Είχε κρυφτεί και πάλι μου επιτέθηκε. Κάθε φορά που πίστευα ότι το χειρότερο είχε περάσει, τότε εμφανιζόταν ξανά και ξανά. Είμαι δικηγόρος και σκεφτόμουν ότι δεν πρέπει να της επιτεθώ και εγώ» είπε η 27χρονη.

Η δράστης κατάφερε να εξαφανιστεί πριν φτάσει η αστυνομία στο σημείο, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή της.