Η Reizel Quaichon εργάζεται σε νοσοκομείο της Αγγλίας και καθημερινά -όπως δηλώνει- ρισκάρει τη ζωή της δουλεύοντας πολλές ώρες λόγω της πανδημίας του Covid-19.

Η νεαρή νοσοκόμα δέχθηκε επίθεση από ένα ζευγάρι ενώ βρισκόταν στον σταθμό των τρένων και πήγαινε στη δουλειά της για τη νυχτερινή βάρδια.

Σε ανάρτησή της στο Facebook αποκάλυψε ότι την έσπρωξαν και την έβρισαν.

«Ο άνδρας με χτύπησε στα πλευρά μου και ηθελημένα με έσπρωχνε, ενώ η σύντροφός του μου επιτέθηκε ρατσιστικά λέγοντας μου “εμείς τουλάχιστον είμαστε λευκοί”», , ανέφερε στην ανάρτησή της σύμφωνα με τη Mirror.

«Γιατροί, νοσοκόμοι και όλοι οι εργαζόμενοι στον τομέα της υγείας ρισκάρουν τη ζωή τους με ελάχιστους πόρους και παρόλα αυτά κάποιοι άνθρωποι νιώθουν την ανάγκη να επιβάλλουν περισσότερο μίσος και φόβο. Προκαλώ όποιον δεν εργάζεται στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης να έρθει και να παρατηρήσει μόνο μία μέρα στο νοσοκομείο τους εργαζόμενους. Να δει τις τεράστιες πιέσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι, λόγω της έλλειψης προσωπικού και πόρων, την ώρα που επικρατεί ο φόβος και ο πανικός στο περιβάλλον που βρίσκονται» ανέφερε επίσης.

Τέλος, η νεαρή νοσοκόμα έκανε έκκληση στον κόσμο να μην χρησιμοποιεί την πανδημία του κορονοϊού ως δικαιολογία για διαχωρισμό.