Μπορεί το Μιλάνο να θυμίζει «πόλη – φάντασμα», αφού λόγω κορονοϊού κυκλοφορούν ελάχιστα αυτοκίνητα στους δρόμους, αυτό δεν σημαίνει όμως πως δεν γίνονται κι ατυχήματα. Έτσι σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο αστυνομικών αυτοκινήτων που είχαν εμπλακεί σε μια καταδίωξη.

Το επεισόδιο συνέβη περίπου στις 5 μ.μ. την Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020 ακριβώς μεταξύ της Viale Jennifer και της Maciachini. Ένας άνδρας 45 ετών που οδηγούσε ένα κλεμμένο μοτοποδήλατο προσπάθησε να ληστέψει ένα αυτοκίνητο που ήταν σταματημένο στα φανάρια. Ακριβώς τότε περνούσε μια περιπολία αστυνομικών στην περιοχή που, αφού τον είδε, ξεκίνησε την καταδίωξη.

Ο 45χρονος προσπάθησε να δραπετεύσει και αρκετά αστυνομικά αυτοκίνητα άρχισαν να τον ακολουθούν. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, ωστόσο, δύο από αυτά συγκρούστηκαν σχεδόν μετωπικά.

Επί τόπου έφτασαν δύο ασθενοφόρα και διαπίστωσαν ότι ευτυχώς κανένας από τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς δεν τραυματίστηκε. Εν τω μεταξύ, ένα τρίτο περιπολικό κατάφερε να συλλάβει τον επίδοξο κλέφτη μεταξύ της Valtellina και του Viale Stelvio.

Πηγή: milano.notizie.it