Ένας καθηγητής ωστόσο, στη νότια Ντακότα αποφάσισε να αψηφήσει την πανδημία του κορονοϊού και πήγε στο σπίτι μίας μαθήτριάς του προκειμένου να τη βοηθήσει με τα μαθηματικά, στα οποία δυσκολεύεται πολύ.

Ο πατέρας της μικρής Ράιλι Άντερσον πόσταρε στα social media μία φωτογραφία που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο, αφού ο δάσκαλος της 12χρονης πήγε στο σπίτι της με έναν πίνακα και της έκανε μάθημα από το τζάμι. Το κοριτσάκι παρακολουθεί όσα της λέει ο δάσκαλος της και κρατά σημειώσεις.

«Η κόρη μου έστειλε μέιλ στον δάσκαλο των μαθηματικών γιατί ήθελε βοήθεια και εκείνος ήρθε έξω από στο σπίτι και την βοήθησε να λύσει το πρόβλημα που τη δυσκόλευε» έγραψε στο Twitter ο πατέρας της 12χρονης μαθήτριας, όπως αναφέρει η Daily Mail.

Ο δάσκαλος μίλησε για την απόφασή του να πάει μέχρι το σπίτι της μαθήτριας, αναφέροντας: «Προσπαθήσαμε να το λύσουμε ψηφιακά, όμως δεν ήταν εύκολο. Πήρα τον πίνακα και της είπα ότι θα πάω σπίτι της».

Ο δάσκαλος είναι στενός φίλος της οικογένειας της 12χρονης, όμως ο πατέρας της ανέφερε ότι η μικρή συγκινήθηκε από την προθυμία του καθηγητή της να πάει μέχρι το σπίτι για να την βοηθήσει.