Ο λόγος για τον 31χρονο Τέρενς Μούρελ, ο οποίος φέρεται να είναι βασικό μέλος μίας συμμορίας που εισήγαγε στεροειδή υψηλής αξίας από την Κίνα και τα πουλούσε στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω ίντερνετ.

Κατά την έρευνα που έκανε η αστυνομία βρήκε και κατέσχεσε φάρμακα αξίας περίπου 2 εκατομμυρίων ευρώ και η συμμορία θεωρήθηκε ότι κέρδισε 1,3 εκατομμύρια ευρώ σε δύο χρόνια.

Ο Μούρελ είπε στην αστυνομία ότι αγόρασε τα φάρμακα για προσωπική χρήση, ώστε να μπορεί να φαίνεται στα καλύτερά του ως μοντέλο, ωστόσο οι εισαγγελείς δεν πείστηκαν μια και στον τραπεζικό του λογαριασμό βρήκαν περίπου 250.000 ευρώ.

Ο 31χρονος που αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης 37 μηνών, διέφυγε στο Μπαλί για να γλιτώσει από τη σύλληψη, αλλά το… σχέδιό του δεν είχε επιτυχία.

Αντί να κρατήσει χαμηλούς τόνους, αποφάσισε να κάνει επίδειξη της… ελευθερίας του και δημοσίευε φωτογραφίες στα social media από τη νέα του ζωή στο Μπαλί.

Σύμφωνα με τη Metro, οι αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον Τέρενς κατά την αναχώρησή του από το Μπαλί για την Καμπότζη, όπου και θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι να βελτιωθεί επαρκώς η κατάσταση με την πανδημία του κορονοϊού και στη συνέχεια θα μεταφερθεί πίσω στο Ηνωμένο Βασίλειο.