Μία οικογένεια στην Νότια Φλόριντα αναστατώθηκε όταν ένα SUV έχασε τον έλεγχο, βγήκε από το αυτοκινητόδρομο και «πέταξε» πάνω από την πισίνα του σπιτιού πριν «προσγειωθεί» στην αυλή.

Μάλιστα οι ιδιοκτήτες του σπιτιού, στα μέλη της οποίας υπάρχουν και δύο ανήλικα παιδιά ανέφεραν ότι συγκλονίστηκαν από τη ζημιά που έπαθε η αυλή τους και από το δυνατό κρότο που άκουσαν, ενώ σοκαρίστηκαν ακόμα περισσότερο μόλις είδαν το βίντεο της σύγκρουσης από κάμερα ασφαλείας.

«Ήταν σαν μία έκρηξη, σαν μία μεγάλη έκρηξη», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού.

Στο βίντεο διακρίνεται ένα SUV, να έχει φύγει από τον αυτοκινητόδρομο και «πετώντας» να περνάει πάνω από την πισίνα της οικογένειας και να φτάνει στον κήπο όπου προκάλεσε κάποιες ζημιές.

Μάλιστα η τραγωδία αποφεύχθηκε από καθαρή τύχη, καθώς η πισίνα ήταν η αγαπημένη συνήθεια των παιδιών της οικογένειας κατά τη διάρρεια της καραντίνας και λόγω του ότι έβρεχε τη συγκεκριμένη μέρα δεν υπήρχε κάποιος εκείνη την ώρα στην πισίνα, ενώ και οι εργάτες που είχαν αναλάβει να την καθαρίσουν είχαν ολοκληρώσει τις εργασίες τους μερικές ώρες πριν.

Τελικά από το περιστατικό καταστράφηκαν δύο φράχτες, ενώ λεπτομέρειες για την κατάσταση της οδηγού δεν έγιναν γνωστός πατά μόνο ότι έχασε τον έλεγχο εξαιτίας διαβητικού σοκ.

Με πληροφορίες από Clickorlando.com