Ο 81χρονος Φίλιπ Κλέμεντς, πρώην κληρικός παντρεύτηκε τον κατά 55 χρόνια νεότερό του Φλοριάν Μαρίν, ο οποίος δήλωσε ότι «δύο ημέρες πένθους είναι αρκετές» και ο «σύζυγός του δεν θα ήθελε να στεναχωριέται».

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ανυπομονεί να απολαύσει την κληρονομιά ύψους 167.000 ευρώ, το σπίτι αξίας 111.000 ευρώ που του άφησε ο Κλέμεντς και τα 2.200 ευρώ το μήνα ισοβίως ως σύνταξη (εκτός και αν ξαναπαντρευτεί).

Ο 81χρονος πρώην κληρικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πνευμονία, η κατάσταση της υγείας του επιδεινωνόταν μέρα με τη μέρα και τελικά έπεσε σε κώμα και έπειτα κατέληξε.

«Οι άνθρωποι θα σκέφτονται ότι είμαι χήρος με μαύρο καπέλο που κλαίει ασταμάτητα. Έκλαψα, αλλά δύο μέρες ήταν αρκετές», δήλωσε ο Μαρίν σε συνέντευξή του στην Daily Mail.

«Ο Φίλιπ δεν ήθελε να κλαίω, ήθελε οι άνθρωποι να είναι χαρούμενοι ο,τι κι αν συνέβαινε. Δεν θέλω να δείξω στα συναισθήματά μου στους ανθρώπους γιατί ο σύζυγός μου πέθανε, και υπάρχουν άνθρωποι που το εκμεταλλεύονται και είναι χαρούμενοι όταν εσύ είσαι θλιμμένος», πρόσθεσε. 

Ο 27χρονος Μαρίν θα οργανώσει μια λιτή κηδεία, χωρίς αγρυπνία ή πάρτι όπως είπε - και οι στάχτες του 81χροννου θα σκορπιστούν σε ένα πάρκο.

«Αγαπητοί μου δεν φταίω που μου άφησε αυτά τα χρήματα», είπε ο 27χρονος. « Ε και στο κάτω-κάτω δεν είναι δα και τεράστιο το ποσό, δεν είναι ένα ή δύο εκατ. λίρες». 

Ο Μαρίν λέει ότι θα «θυμάται πάντα τον Φίλιπ» αλλά δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο μιας άλλης σχέσης στο μέλλον.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στον διαδικτυακό τόπο γνωριμιών Gaydar και παντρεύτηκε πριν από τρία χρόνια στο Κεντ. Η σχέση τους είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα αφού ο Φλοριάν ήθελε να βγαίνει τα βράδια και ο 81χρονος αρνείτο να μετακομίσει στο Βουκουρέστι. Τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν μια υποτιθέμενη σχέση του 27χρονου είδε το φως της δημοσιότητας αλλά τελικά το ζευγάρι συμφιλιώθηκε τον περασμένο Μάρτιο.