Η Μαλίν Άντερσον αποκαλύπτει ότι ο πρώην σύντροφός της τη χτυπούσε, της πετούσε μπουκάλια στο πρόσωπο και την έκανε να νιώθει ότι θα χάσει το μυαλό της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της «The Sun» υπέφερε από μετατραυματικό σύνδρομο, ξυπνούσε τα βράδια από το φόβο της και ένιωθε «αβοήθητη και απελπισμένη». «Είναι φρικτό, νιώθεις ότι ζεις στη φυλακή» λέει.

«Με χτυπούσε, με έσπρωχνε, με υποτιμούσε, με ήλεγχε, με χειραγωγούσε και με απατούσε» είχε γράψει τον Ιούνιο στα social media η Άντερσον.

Η παίκτρια του Love Island περιγράφει ότι η κακοποίηση ξεκινά πάντα σαν «επίθεση αγάπης» όπου το θύμα «λούζεται» με δώρα και κοπλιμέντα. «Σε παραπλανούν από την αρχή. Και όταν δείχνουν τον πραγματικό τους χαρακτήρα εσύ σκέφτεσαι “ήταν απλά μια κακή μέρα” και έτσι αρχίζει ο εφιάλτης» εξομολογείται η Άντερσον.

«Με υποτιμούσε λέγοντάς μου ότι είμαι άσχημη και χοντρή και μετά έλεγε “πλάκα κάνω”. Νιώθεις ανάξιος, αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και νιώθεις ότι χάνεις το μυαλό σου. Μετά άρχισε να πετάει πράγματα όταν θύμωνε, μου πέταγε φαγητό, μπουκάλια ή ό,τι άλλο έβρισκε. Και μετά μου έλεγε ότι με αγαπάει και μου ζητούσε συγγνώμη. Μου έφερνε δώρα για να νιώσω άσχημα και να τον συγχωρήσω. Είναι μια γιγάντια παγίδα και νιώθεις παγιδευμένος σε έναν ιστό αράχνης».