Στο βίντεο που τράβηξε με το κινητό του ένας από του θαμώνες του εστιατορίου διακρίνονται δύο γυναίκες να έχουν διχογνωμία μεταξύ τους.

Συγκεκριμένα μία γυναίκα η οποία είναι καθιστή και φοράει μάσκα κατηγορεί μία άλλη η οποία είναι όρθια και δεν φοράει μάσκα ότι κάθεται πολύ κοντά της και δεν τηρεί τις αποστάσεις για την αντιμετώπιση του κορονοϊού.

Μάλιστα σύμφωνα με το προσωπικό του εστιατορίου η γυναίκα, η οποία δεν φοράει μάσκα έβηχε συνεχώς και επιτηδευμένα πάνω σε άλλους πελάτες.

Στη συνέχεια και ενώ η στιχομυθία των δύο γυναικών γίνεται πιο έντονη, η γυναίκα με τη μάσκα λέει στην άλλη «φυσικά και θα φωνάζω, ο άνδρας σου με έφτυσε». Η κατάσταση ξεφεύγει όταν ένας άνδρας, ο οποίος φοράει μία μπλούζα της σημαίας των ΗΠΑ, επεμβαίνει και αρχικά φωνάζει προς την καθισμένη γυναίκα και εν συνεχεία αρχίζει να σπρώχνει από πίσω ένας άνδρα που ήταν μαζί της.

Τότε αυτός γυρνάει και σπάει ένα μπουκάλι στο κεφάλι του άνδρα με τη μπλούζα με τη σημαία των ΗΠΑ. Στη συνέχεια επικρατεί χάος με τους υπόλοιπους θαμώνες να εμπλέκονται ώστε να χωρίσουν τους δύο άνδρες, και ενώ διακρίνεται η γυναίκα με τη μάσκα να χτυπάει στο κεφάλι τον άνδρα με με μπλούζα με τη σημαία των ΗΠΑ. Τελικά το βίντεο διακόπτεται με το απολυτό χάος στο εστιατόριο.

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία, ενώ προς το παρόν δεν έχει αποδοθεί κάποια κατηγορία.

Πηγή: Dailymail