Στο βίντεο, που δημοσιεύει η Daily Mail, φαίνεται το ζευγάρι να διαφωνεί και ο Τζόνι Ντεπ φανερά εκνευρισμένος χτυπάει επανειλημμένα τα ντουλάπια της κουζίνας, βρίζει και έπειτα πιάνει ένα μπουκάλι κρασί, το αδειάζει και το πετάει στο πάτωμα φωνάζοντας στην Άμπερ Χερντ «θέλεις τρέλα; θα σου δείξω εγώ τι σημαίνει τρέλα».

Στο τέλος. ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να καταλαβαίνει ότι τον καταγράφει η πρώην σύζυγός του και αρπάζει τη συσκευή με την οποία τραβούσε το βίντεο.

Το βίντεο προβλήθηκε χθες, Τρίτη, στο δικαστήριο και ο Τζόνι Ντεπ είπε ότι «είχε μια κακιά στιγμή» και «τα έβαλε με κάποια ντουλάπια», αλλά ότι «η Άμπερ Χερντ δεν ήταν θύμα βίας».

Νωρίτερα στη δίκη, ο 57χρονος ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι αποφάσισε να χωρίσει με την Άμπερ Χερντ αφού εκείνη αφόδευσε στο συζυγικό τους κρεβάτι «ως φάρσα» επειδή αρνήθηκε να την χτυπήσει και είπε ότι εκείνη τον κακοποίησε καθ 'όλη τη διάρκεια του γάμου τους. Αν και αρνήθηκε ότι έχει επιτεθεί στην Άμπερ Χερντ την κατηγόρησε ως «ναρκισσιστική κοινωνιοπαθή» που τον παντρεύτηκε για να προωθήσει την καριέρα της.

Η υπεράσπισή του απαρίθμησε μια σειρά από περιστατικά στα οποία φέρεται η Άμπερ Χερντ να επιτέθηκε στον Τζόνι Ντεπ, μεταξύ των οποίων όταν του πέταξε ένα μπουκάλι βότκα, κόβοντας το δάχτυλό του, στην Αυστραλία το 2015. Ο Ντεπ ανέφερε επίσης ένα άλλο περιστατικό στο οποίο τον γρονθοκοπούσε επανειλημμένα στο πρόσωπο ενώ βρίσκονταν σε ιδιωτικό τζετ το 2014.

Οι δικηγόροι της Άμπερ Χερντ περιέγραψαν τον Ντεπ ως δράστη ενδοοικογενειακής βίας ο οποίος τη χτυπούσε όταν ήταν μεθυσμένος ή είχε κάνει χρήση ναρκωτικών.

Ο αστέρας του Χόλιγουντ Τζόνι Ντεπ εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον μιας βρετανικής ταμπλόιντ για το δημοσίευμά της που υποστήριζε ότι κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, την ηθοποιό Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορούσε για ψεύδη και εξωσυζυγικές σχέσεις.

Ο 57χρονος ηθοποιός και πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής» κατέθεσε αγωγή εναντίον της εκδοτικής εταιρείας της Sun, της News Group Newspapers, και του διευθυντή της Νταν Γούτον, για δυσφήμιση σχετικά με ένα δημοσίευμα που υπέγραφε ο Γούτον, τον Απρίλιο του 2018, το οποίο αποκαλούσε τον Ντεπ «αυτός που χτυπάει την σύζυγό του».